Beetje bloed na seks maar al ontmaagd

Online ZorgZus
  • #1

    Hoihoi,
    Ik heb even een vraagje en vraag me af of iemand misschien een oorzaak weet. Gister heb ik 2x seks gehad met mijn vriend. Ik was gewoon nat genoeg, en had zo verder tijdens hetvrijen ook geen pijn. Later wilde we n ander standje proberen en toen zagen we dat er bloed op t bed lag.. ook zat het bij de ingang van mn vagina en tussen mn billen. Mijn vagina en schaamlippen voelde na de seks ook heel geirriteerd aan, heel droog en opgezwollen schaamlippen en als ik er maar eventjes aankwam daaronder prikkelden het al. Ik ben al lang ontmaagd, dus hierdoor kan het al zeker niet komen. Verder heb ik donderdag mijn laatste pil geslikt, maar door omstandigheden heb ik toen een nieuwe strip gepakt en slik ik de pil nu door. Later op die avond ben ik naar de wc gegaan en ook hier zat er weer bloed bij en vanacht ook nog een beetje. Weet iemand misschien waardoor het is kunnen gaan bloeden? Liefs anoniem

    Reageer
    #2

    Er zijn 2 mogelijkheden.
    1. een contactbloeding. Het zou kunnen zijn dat er een wondje is ontstaan omdat de seks misschien iets te ruw was. Dat je schaamlippen en vagina iets geïrriteerd waren, kan door 2x seks wel ontstaan. Dat gebeurd wel eens vaker.

    2. een doorbraakbloeding. Ondanks het feit dat je de pil doorslikt kan er toch een doorbraakbloeding ontstaan.

    Gewoon even afwachten wat er verder gebeurt. Of de bloeding nog doorzet of dat het stopt. De irritatie van de schaamlippen zou vanzelf ook weer over moeten gaan. Je zou eventueel wat zinkzalf kunnen gebruiken.

    Als er een volgende keer meteen na de seks weer een bloeding zou optreden, is het wel raadzaam om even naar je huisarts te gaan. Dan zou het een infectie kunnen zijn die dan wel behandeling behoeft.

    Reageer
Reageer op: Beetje bloed na seks maar al ontmaagd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief