Afscheiding en urineverlies

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb even een vraagje. Ik ben 21 jaar en heb sinds een tijdje last van urineverlies en afscheiding.

    Een voorbeeld: Als ik voor dat ik ga slapen net ben wezen plassen en daarna weer ga zitten op een stoel dan voel ik dat ik al weer een paar druppeltjes urine aan het verliezen ben. Ik ga dan vervolgens weer naar het toilet en heb er daarna even geen last meer van. Tot dat ik de volgende morgen op sta. Ook dan moet ik vrijwel direct naar het toilet om te voorkomen dat ik geen urine verlies of afscheiding. Het ligt best ingewikkeld en ik weet het dan ook niet heel juist te verwoorden. De ene keer zie ik een doorzichtige vlek in mijn onderbroek en de andere keer zie ik duidelijk een witte vlek zitten.

    Nog een voorbeeld: Zodra ik op de fiets stap en ik op het zadel zit merk ik ook meteen dat het niet goed gaat. Ook wanneer ik dan daarna naar weer naar het toilet ga zie ik een wiite vlek.

    Eigenlijk is het zo dat ik urine verlies wanneer ik net heb geplast en weer ga zitten en de afscheiding wanneer ik loop, fiets of na het slapen.

    Sorry dat het allemaal wat ingewikkeld is. Ik heb geprobeerd het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Heb de laatste tijd wel veel stress, maar denk niet dat daar echt de oorzaak ligt?

    Weet iemand misschien wat het zou kunnen zijn?

    Alvast bedankt!

    Groeten,

    Jacy

    Reageer
    #2

    Stress zou wel een bijdrage kunnen leveren maar ik denk dat een infectie het meest voor de hand liggend is. Ga met de klachten naar je huisarts en laat ook je urine controleren.

    Reageer
    #3

    Beste anoniem, ik heb hier ook last van. Hoe ben je ervanaf gekomen?

    Reageer
    #4

    Hai, ik ben 17 en ik heb hier ook last van,hoe ben je et van af gekomen?

    Groetjes

    Reageer
    #5

    hoi,

     

    ik heb er ook last van en ben 19, hoe zijn jullie ervan af gekomen?

    groetjes

    Reageer
Reageer op: Afscheiding en urineverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief