Gezwel linker binnenkant vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    ik maak mij enorme zorgen over een groot gezwel aan de linker binnenkant van mijn vagina, het ligt een middenvinger lengte diep in de vagina:

    - Het is semi hard, maar kan toch ingedrukt worden, maar niet zo veel.
    - Het is een pijnloos gezwel voor zover ik weet.
    - het is ongeveer zo groot als een pingpongbal.
    - het is ovaal gevormd.
    - het is meer een uitstulping dan dat het een verheffing op de wand is, ik kan er langs onder en boven langsgaan met mijn middenvinger, maar het is een 'tight fit' als ik dat probeer.

    ik heb gelezen over 'vleesbomen' en ik weet nu niet of het vanzelf weg zal gaan of niet, mijn regels zijn bijna voorbij en ik ben 2 dagen geleden dus terug aan mijn pil begonnen.

    ik ben 19 jaar oud, heb nog geen seksuele gemeenschap gehad, en ik heb dit ontdekt toen ik in bad op zoek was naar mijn 'G-spot', normaal gezien ga ik nooit zo diep in mijn vagina.

    Heeft er iemand al ervaring gehad met dit soort symptomen? En kunt u mij uitleggen wat het is en of ik mij zorgen moet maken?
    Ik heb vaak tussentijdse bloedingen, en kan soms gigantische krampen hebben in mijn onderbuik na een orgasme. Ook heb ik meestal buikpijn bij het verteren van eten. Baarmoederhalskanker zit in de familie, dus ik zal toch voor de zekerheid eens naar de dokter stappen.

    Maar als u mij voorlopig gerust kunt stellen, dan stel ik dat enorm op prijs.
    Dank je wel!
    Met vriendelijke groetjes,

    voorlopig anoniem

    Reageer
    #2

    Het is geen vleesboom, die zitten in je baarmoeder en voelt je vagina. Je kan ook niet met een vinger in de baarmoeder komen, wat het wel kan zijn is de baarmoedermond, de cervix heet hij ook wel. Anders Google even een plaatje. Kan het dat zijn wat je voelt?

    Reageer
    #3

    beste,

    ik denk niet dat het mijn cervix is, het gezwel zit te laag daarvoor, dan zou mijn vagina lengte maar 7-8 cm moeten zijn, en dan zie ik ineens niet het nut meer in van 16 cm lange penissen...
    ik voel geen gaatje, zoals ik in andere posts heb gelezen, het zit echt enkel op de linker kant van de wand, mijn rechterkant is gewoon mooi leeg en open, ook kan ik verder in de vagina gaan met objecten, verder dan waar het gezwel zit.

    Toch grote dank voor uw antwoord, ik waardeer dat u mij gerust wou stellen.

    Reageer
    #4

    Een voor alle duidelijkheid:
    Er is ook niet echt veel nut van het hebben van een penis van 16 cm en langer. Behalve dat het het ego van de man streelt.
    De diepte van je vagina bedraagt ca. 7 - 10 cm.
    Dus: op een diepte van 8 cm is het normaal om de baarmoedermond te voelen. Dat is dan ook nog afhankelijk vanuit welke positie je voelt.
    Je voelt doorgaans ook geen gaatje. Dat komt er normaal gesproken pas als je in verwachting bent en ontsluiting hebt.
    Als je je desondanks toch onzeker voelt, ga dan even langs bij de huisarts.

    Reageer
    #5

    ja ik ga zeker naar de dokter gaan hiermee, omdat ik vrijwel zeker ben dat mijn vagina veel langer is, de vorm van het gezwel is ook nogal bizar, het is zoals een langwerpige ping pong bal, die in dezelfde lengte gaat als de vagina wand.
    ook als ik kijk naar de foto's van de baarmoederopening dan is het grootste gezwel-achtige gedeelte gelegen tegen de rug van de vagina, en daar voel ik op die diepte niets, ik lag plat op mijn rug toen ik de binnenkant aan het onderzoeken was.

    nog eens dank u voor het advies
    ik stel het op prijs

    Reageer
    #6

    Ik herken jou verhaal precies.
    ben ook 19 jaar en heb precies dezelfde klachten hoe jij ze omschrijft. geen idee wat het kan zijn.
    Ben jij er inmiddels al achter wat het was?

    Hoor het graag van je

    Reageer
    #7

    ik heb net hetzelfde, en ben ook 19 jaar. ook aan de linker binnenkant.. :s

    Reageer
    #8

    Ik ben 17 en ik heb vandaag ontdekt dat ik dit ook heb. Maar het zit niet erg diep als ik een stukje met mijn vinger in mijn vagina ga dan voel ik het al. Ook heb ik al een paar weken iedere nacht als ik ga slapen last van buikpijn. Ik ben van plan om maandag naar de dokter te gaan, maar ik verwacht eigenlijk ook dat ik morgen of overmorgen ongesteld wordt, zou ik dan evengoed gaan?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ga er van uit dat je dus je baarmoederhals/mond hebt gevoeld. Of het nou zo prettig is om te gaan als je menstrueert moet je natuurlijk zelf even bedenken.

    Reageer
    #10

    Hallo! Ik heb exact hetzelfde wat jij had! Ik merkte het vandaag en ik zit helemaal in de stress. Jouw beschrijving is precies wat ik heb en ik ben als de dood dat er iets ergs is of dat het me gaat belemmeren in bijvoorbeeld seks of tampons. Hopelijk lees je dit nog en kan je me vertellen wat je er uiteindelijk mee hebt gedaan!!

    Reageer
    #11

    ik heb precies hetzelfde, is iemand van jullie al naar de dokter geweest???
    pleasee im freaking out

    Reageer
    #12

    Met hier rondkijken en afwachten kom je er niet achter wat het is.
    Ga naar je huisarts.

    Reageer
    #13

    Ik ben negentien en heb PRECIES hetzelfde ontdekt. Ben een beetje aan het stressen

    Reageer
    #14

    Dames dames,
    Geen stress, wat jullie voelen is NIET je baarmoedermond, want ik voel het ook en heb geen baarmoeder meer.
    Wat het wel is?

    Heel simpel -> Sponsachtig weefsel met bij sommige vrouwen daarin de G spot. Net als voor alles geldt ook dat dit zachte weefsel bij iedere vrouw anders van formaat is en anders van structuur. Over het algemeen voelt het redelijk zacht, maar kan ook ruw aanvoelen.

    Enne Tandor,
    Dat jij hier informateur bent is ronduit schandalig. Heb meerdere antwoorden en adviezen hier van je gelezen die werkelijk waar totaal nergens op slaan en sterker nog. Mensen onterecht bang maken...

    Reageer
    #15

    Dat mag je vinden.
    Ik kan me echter niet herinneren dat ik iemand onterecht bang heb gemaakt.
    Het staat je vrij, om te reageren als je denkt dat ik ergens een verkeerd antwoord zou hebben gegeven.

    Ik ben hier overigens geen informateur. Die doet toch wat anders hoor.
    Net als jij en vele anderen mag ik hier mijn mening of visie over dingen geven. En iedereen mag daarop reageren.

    Maar persoonlijk worden zoals jij nu doet, is er hier niet bij!

    Reageer
Reageer op: Gezwel linker binnenkant vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief