jeukende en branderige vagina met bloedverlies

Online ZorgZus
  • #1

    hallo,

    Ik heb sinds een tijdje last van de symptomen van een schimmelinfectie, jeuk, branderig gevoel etc. Ik heb daarvoor een creme, maar sinds 2 dagen bloed ik ook ineens. Het begon met "kleine stukjes" bloed waardoor ik dacht dat het misschien oud bloed ofzo was maar nu bloed ik gewoon echt en ik ben niet ongesteld en bloedt normaal ook nooit tussentijds. Als ik de creme gebruik heb ik wel even minder last van de jeuk en het branderig gevoel maar ik zie nergens iets met een schimmelinfectie en bloed.. wat zou dit kunnen zijn..?

    Reageer
    #2

    Onregelmatige bloedingen en tussentijdse bloedingen die op wisselende momenten optreden , worden soms veroorzaakt door een ontsteking van de baarmoedermond of baarmoederhals (cervicitis). De oorzaak van een bacteriële infectie is niet zelden een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), zoals chlamydia of gonorroe. Maar ook andere bacteriën en schimmels kunnen een ontsteking van de baarmoedermond of –hals veroorzaken. De infectie gaat gepaard met vaginale afscheiding en soms bloedverlies en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap of het plassen.

    Het is wellicht raadzaam om toch even bij de huisarts langs te gaan.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor dit antwoord.
    Ik ga toch maar even bij de huisarts langs.

    Reageer
    #4

    Hallo ik heb laatste tijd last van jeuk branderig gevoel rond dom aan de vagina en de vagina zelf en kom er ook bloed beetje uit terwijl kdan niet ongesteld of zoiets hoor te zijn . Weet iemand hier misschien meer van af ?

    Reageer
    #5

    Het kan een infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: jeukende en branderige vagina met bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief