Zeer kleine puistje op binnen schaamlippen

Online ZorgZus
  • #1

    Goeie morgen,
    Nou het viel mij eergister op (14 augustus) dat er een aantal van die zeeee kleine puistjes (lijk wel op hitte puistjes) aan de binnenkant van mijn schaamlippen heb.
    Ze doet niet pijn en jeuken ook niet Pas als ik het even aanraken.

    Het begon eingelijk maandag ochtend na het plassen kreeg ik zo een branderig pijnlijk gevoel bij mijn clitoris (of hoe het heet loool) en elke keer kwam dat pijnlijk gevoel terug tijdens en na het plassen. Ik liet mijn vriend kijken en was mijn clitoris beetje rood. Wij kamen tot het conclussie dat het kwam doordat we zondag nacht tijdens het vrijen gebeurde omdat zijn penis eruit gleed en tegen mijn clitoris kwam dus ging ik ervan uit dat het daardoor waarschijnlijk gevoel is geworden, dat pijn is inmiddels ook veel minder nu.

    Nou woensdagavond vroeg ik hem nogmaals om een kijkje te nemen en zag hij dus die zeeeer kleine puistjes hij raakte het aan maar deed geen pijn, brand niet en heeft ook geen pus op zitten niks. Ze lijken ook niet op soa bulten/puistjes die ik op internet zie.
    Daarom vraag ik hier als iemand nou enig idee heeft wat het zou kunnen zijn? Of enig idee wat ik ervoor kan gebruiken?.
    Kan het ook door douche gel komen? Want sinds maandag gebruik ik tijdelijk een ander soort merk douche gel...
    Graag uw reactie. Bvd!

    Reageer
    #2

    Genitale wratten? Google daar maar ns afbeeldingen van maar bedenk wel dat ze op inet veel erger eruit zien als in t echt t zijn normaal kleurloze tot lichtroze soort puistjes die ook in trossen kunnen groeien dus meerdere aan en bij elkaar! Ze kunnen ook vrij groot worden. Als het GW is geen paniek snel op te lossen met een zalfje, Aldara,wartec, en je hebt nog een soort applicatie vloeistof. GW zijn meestal gewoon goedaardige HPV type dus laat je niet gek maken over risico baarmoederhalskanker. De typen die de wratjes veroorzaken zijn meestal onschuldig. Maar het hoeft niet .

    Reageer
    #3

    Ooh oke bedank voor uw reactie en ben ik ook beetje rustiger geworden.
    Maar die puistjes zijn ook niet roze-achtig zijn echt heel klein en groeien ook niet.
    Maar ik ga alsnog voor de zekerheid dat zalfje kopen, weet u misschien waar ik dat zalfje kan kopen? Apotheek of kruidvat misschie.
    Nogmaal hartelijk dank voor uw reactie.

    Reageer
Reageer op: Zeer kleine puistje op binnen schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief