klein knobbeltje aan de opening van mijn vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo ,
    Ik ben 13 jaar en toen ik mij was aan het vagina was aan het wassen merkte ik op dat ik een klein knobbeltje aan de de onderkant van mijn schaamlippen heb als ik er aan voel doet het een beetje pijn ik weet niet wat het is help me ?

    Reageer
    #2

    Dit heb ik ook gehad maar dat is van zelfs. Weg geweest

    Reageer
    #3

    Ik heb al in 3 uur 3 keer van onderbroek moeten veranderen want ik verlies bruine slijm uit mijn vagina en ik heb maar 11 en ik heb nog geen menstruatie en ik ben een beetje bang en ik durf dat niet aan mijn moeder te zeggen dat durf ik zelfs niet

    Reageer
    #4

    Is dit niet gewoon je clitje?

    Reageer
    #5

    [quote]Is dit niet gewoon je clitje?[/quote]
    Misschien goed om eens een spiegel te nemen en te kijken waar je clitoris zit. In ieder geval niet aan de onderkant van de schaamlippen.

    Reageer
    #6

    Volgensmij heb ik hetzelfde! Het is erg pijnlijk als ik het aanraak en het bobbektje is een beetje hard en wit. Ook heb ik jeuk boven mijn vagina(bij de bikinilijn/het schaamhaar). Ik heb dit nu ongeveer een week en ik heb de jeuk al veel langer. Het bobbeltje kwam erg plotseling.

    Reageer
    #7

    Het kan een puistje zijn dat zich ontwikkelt.
    Scheer je je schaamhaar weg?

    Reageer
Reageer op: klein knobbeltje aan de opening van mijn vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief