Lichte druk onderbuik

Online ZorgZus
  • #1

    ik ben 25 jaar oud, en ik heb al eventjes last van een lichte druk in mijn onderbuik..
    Toen ik ongeveer 13 jaar oud was heb ik al is een keer een hevige menstruatie gehad waarbij ik dan ook enkele dagen thuis moest blijven van school. mijn moeder heeft toen de huisarts gebeld, maar die zei dat het niet veel kwaad kon.
    Toen ik ongeveer 19 jaar was had ik ineens een tussentijdse bloeding die redelijk waterig was en die ook een hele rare geur had. ik ben toen naar de huisarts geweest voor een uitstrijkje, maar daar is niets speciaal uitgekomen.. ze dacht dat het waarschijnlijk een schimmelinfectie was ofzo en ik kreeg dan ook een voorschrift voor een vaginale douche te gebruiken.
    vorig jaar (toen ik ongeveer 24 jaar was) kreeg ik weer zo een tussentijdse bloeding met een rare geur. ik ben toen niet naar de dokter geweest..
    Ik heb sinds een aantal jaar ook meer last/pijn tijdens mijn menstruaties en daarbuiten ook een lichte druk in mijn onderbuik. ik heb het gevoel dat dit is begonnen toen ik de eerste keer mijn pil heb doorgenomen..
    Ik heb morgen een afspraak bij mijn huisarts, want ik ben er toch niet echt gerust op. nu wou ik langs deze weg vragen of er iemand hier ook al last van heeft gehad??? ik maak mij echt zorgen dat het iets ernstig zal zijn..

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Lichte druk onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief