Vaginale afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb last van witte afscheiding die in het begin heel plakkerig is en korrelig wordt als het opdroogt. Ik weet zeker dat het geen SOA is maar zou graag willen weten wat het wel is. Ik en mijn vriend hebben seks zonder condoom en vroeg me af of dit een oorzaak zou kunnen zijn.

    Met vriendelijke groet,
    Lisa

    Reageer
    #2

    Hey Lisa ,

    Bij jou klachten zou ik op 4 oorzaken kunnen bedenken .
    Candida is dus een schimmel infectie .
    Een soa. Ook al geef je aan van dat het niet kan. Alles is mogelijk .
    door het gebruik van zeep of shampoo tijdens het wassen van de vagina waar we dus weer uitkomen op punt 1. Een candida infectie.
    Of zwanger ( minst waarschijnlijk)
    Candida behandelen kan door middel van een eitje wat je inbrengt in de vagina. Maar je kan beter voor de zalf gaan heeft een bredere werking . Dit kan je tegenwoordig gewoon zonder recept op doktersbezoek halen bij de apotheek . Beste is ook nog om voor het slapen gaan na behandeling zonder ondergoed te slapen ,wel kan een loszittende pyamabroek iets wat dus niet tegen de vagina aandrukt aandoen. des te sneller ben je er vanaf.

    Reageer
    #3

    Ik heb hier trouwens al ongeveer 3 jaar last van.

    Reageer
Reageer op: Vaginale afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief