vleeskleurige afscheiding en jeuk

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben negentien jaar en ik heb een tijdje geleden sex gehad.

    Ik slik de pil en we hebben een condoom gebruikt. Nu heb ik vreselijke last van jeuk en een vleeskleurige afscheiding.
    Nu heb ik al een abnormale afscheiding, want het is altijd al meer geweest dan een normaal persoon. Alleen nu is het vleeskleurig ( ipv wit ) en vies korrelig. Het geeft dan weer geen geur af.
    Ik heb al vaker last gehad van schimmelinfecties en weet dus wat dat is. Dit keer is het toch anders.

    Dit heb ik nu al 3 dagen, maar durf op het moment nog niet naar de huisarts te gaan. Ook heb ik het er niet over gehad met mijn moeder.

    Kunnen jullie me helpen?

    Reageer
    #2

    Hai, ik denk toch dat dit weer een candida is hoor. Je kunt bij de drogist crème kopen en vaginale zetpillen. Je kunt ook (klinkt een beetje raar) een tampon in gewone witte (volle) yoghurt dopen en die in je vagina brengen. Dat brengt ook de zuurtegraad in je vagina weer op peil.

    Groet Emma

    Reageer
    #3

    Misschien zit er een klein beetje bloed bij de afscheiding, waardoor het roze wordt. Ik zou het nog even aankijken. Als je binnen een week geen verbetering ziet, toch naar je huisarts. Kan je het toch niet bespreken met je moeder? Denk dat je moeder heel blij is als je vertelt dat je ongerust bent. En je hebt niets verkeerd gedaan. Je bent 19 en je hebt seks ook nog met condoom. (waarvoor mijn complimenten)

    Reageer
Reageer op: vleeskleurige afscheiding en jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief