buikpijn – niet ongesteld worden – beetje bruine afscheiding – moe

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ik ben een meisje van bijna 13 jaar en ik heb een probleem. Ik heb een paar keer seks gehad met mijn vriend en 1 keer onveilig.. Ik ben nu al een lange tijd niet meer ongesteld geworden en heb een beetje bruine afscheiding. Ik ben bang dat ik nu zwanger ben want als ik dit opzoek op google staat er meestal iets over zwanger zijn ๐Ÿ™ Een zwangerschapstest lijkt mij het beste maar ik las dat dat het beste is als je dat twee week na de 'bevruchting' doet, is dat zo? Maar kan dit ook wat anders zijn? Ik heb ook klachten als: vermoeidheid, moeilijk in slaap kunnen komen, hoofdpijn, buikpijn en rugpijn (in de onderrug)

    Reageer
    #2

    Dag tienermeisje. Als ik jou was zou ik inderdaad even een zwangerschapstestje doen. Het beste is een paar dagen nadat je eigenlijk ongesteld had moeten worden. Als die negatief is (dus als je niet zwanger bent) ga dan even naar de huisarts. Het zou kunnen zijn dat je last hebt van iets anders (cyste of geen idee, in ieder geval iets dat met je menstruatie in verband staat). Hoe vaak ben je al ongesteld geweest? Je bent natuurlijk vrij jong en misschien is het nog niet helemaal op gang??
    Succes

    Reageer
Reageer op: buikpijn – niet ongesteld worden – beetje bruine afscheiding – moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief