Kleine cysten in eileiders

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben 16 jaar, ik heb al sinds vorig jaar last van buikpijn en ik ben ook erg vaak naar de dokter gegaan maar telkens werd me verteld dat er niets met me aan de hand was en dat het wel over zou gaan. Nou omdat ik niet geloofde dat er niets aan de hand was heb ik dus met veel moeite een echo kunnen laten maken. Nu heb ik dus te horen gekregen van mijn dokter dat ik kleine cystes heb in mijn eileiders, maar hij zei dat er geen operatie nodig was. Ik weet niet hoe dit allemaal in elkaar zit, maar betekent dit dat ik nu geen kinderen meer kan krijgen? Ik heb de hele dag keihard zitten huilen omdat ik echt heel graag kinderen wil. Kan iemand mij vertellen hoe dit in elkaar zit? Zijn cystes ernstig? want ik heb 2 keer een echo kunnen maken en de eerste keer zeiden ze nog dat er niets aan de hand was. Of betekent dit dat ik nu met heel erg veel moeite misschien nog zwanger kan worden? Ik ben nu heel erg depressief. Ik ben trouwens maagd en ik heb geen vriend.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Veel kleine cysten zullen oplossen en verdwijnen normaliter binnen een paar maanden. Het kan worden geadviseerd om een ​​herhalings echo te maken na enkele maanden. Als de cyste weggaat dan is geen verdere actie nodig.

    Reageer
Reageer op: Kleine cysten in eileiders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief