Enorm veel slijm uit vagina?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo! Ik loop al ene tijdje met een vraag, Ik heb om de zoveel maanden dat ik na mijn ongesteldheid zeg maar dat er een paar dagen lang enorm veel slijm uit mijn vagina komt, dit slijm is dik en heeft geen vieze geur, het is een beetje zo stevig als ene pudding zou ik zo zeggen en ik vroeg me af of dit dan cervixslijm ofzo zou kunnen zijn? want ik heb absoluut geen idee wat het is, Ik heb nog nooit seks gehad dus een zwangerschap zou het niet kunnen zijn. het gaat ook gepaard met een lichte pijn maar het is niet echt heel pijnlijk heb er amper last van. Alleen al dat geglibber is niet het meest ideale vooral niet als je niet weet wat het is. Iemand suggesties?

    Reageer
    #2

    Ik zou eigenlijk zeggen dat de pijn in mijn onderbuik bij alle bij mijn eileiders was dus, mijn rechter en linker lies?

    Reageer
    #3

    Als de pijn in de lies zit, is het niet voor de hand liggend dat het door de eileiders komt. Die liggen toch echt wel iets hoger. Links en rechts van je navel ongeveer.

    Even een paar vragen:
    Hoe oud ben je?
    Hoe lang menstrueer je al?
    Gebruik je de pil?

    Reageer
    #4

    Ik ben 18 jaar.
    Ik menstrueer vanaf mijn 13e .
    En ik ben een tijd aan de pil geweest maar omdat ik hier depressieve klachten van kreeg ben ik hier nu al een jaar mee gestopt.

    Reageer
    #5

    Het zou cervixslijm kunnen zijn.
    Kijk ook eens op:
    http://www.ovulatie-berekenen.com/cervixslijm/

    Reageer
    #6

    beste ik heb de laatste tijd ook veel slijm verlies bij mij is het wit en dik mijn menstruaties zijn al week gedaan ik neem de pil nu al 3 jaar een jaar en3 maand geleden is er een kieste weg gehaald die op mijn linker eierstok zat op die plaats heb ik ook steeds vaker zeer ik ben nu 21 jaar zou dit kunnen dat er weer een kieste zit??

    mvg laura

    Reageer
    #7

    Dat zou kunnen Laura,
    Maar alleen de gynaecoloog kan je daar zekerheid over geven.

    Reageer
    #8

    Hoi!

    ik menstrueer sinds augustus,
    en ben dit jaar niet meer ongesteld geworden.

    Maar sinds deze maand zit er de hele tijd heel veel wit slijm in mijn onderbroek, en het klinkt raar: maar t is ook glibberig als ik na t plassen het afveeg... weet iemand wat dit kan betekenen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Waarschijnlijk komt je menstruatie er dan binnenkort toch weer aan.

    Reageer
    #10

    [i]dit heb ik ook en ik ben 12 [/i]

    Reageer
    #11

    Haii allemaal,
    Ik menstureer vanaf maart, maar ik heb nu ook ineens heel veel slijm in mn onderbroekje. Ik maak me eigenlijk ook best wel zorgen wat dit kan zijn omdat ik het nog nooit zo erg heb gehad ik heb er ook best erge buikpijn bij. Ik moet in het as weekend weer ongesteld worden, maar vind het toch een beetje raar die slijm.. heeft iemand een idee wat het kan zijn, of het kwaad kan en hoe je het kan vermijden?? Dank je alvast!!

    Reageer
    #12

    Dat is een heel normaal verschijnsel. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Praat er maar eens met je moeder over. Die weet er alles van

    Reageer
    #13

    Ben 51, zit in de perimenopause sedert 1 jaar, en heb last van erg veel, doorzichtig, dik, glibberig, geurloos vocht dat uit de vagina komt. Ik heb nergens pijn. Momenteel heb ik geen relatie.
    Ik heb mij laten onderzoeken bij de gynecoloog, en had geen infectie.

    Hoe kan ik het beperken? Het is ongemakkelijk.

    Reageer
    #14

    Aan het begin van de menopauze, is deze afscheiding niet vreemd. Je kunt er zelf helaas weinig aan doen. Een goede hygiëne en eventueel wekelijks een vaginale douche gebruiken met b.v. Lactacyd.

    Reageer
    #15

    Hoi tandor
    je adviseerd lactacyd maar dat word toch door alle dokters afgeraden..?

    Reageer
Reageer op: Enorm veel slijm uit vagina?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief