Iets vlezigs/weefselachtig uit mn vagina/baarmoeder

Online ZorgZus
  • #1

    Was door de pil heen ongesteld geworden en heb na twee weken ongesteldheid de pil met ingang van afgelopen zondag even stopgezet omdat de ongestelheid bleef. Eergisteravond enorme 'ongesteldheids'-krampen gehad in benen, rug en buik. Gisteren begin van de middag met tampon verwijderen kwam er iets blanks en huidskleurigs mee en een stug vlies met een soort van langwerpig adertje (in ieder geval die kleur). Ik de huisarts bellen en kreeg een vervangende arts. Deze dacht aan een miskraam waardoor ik langs moest komen voor een zwangerschapstest. Deze was negatief en moest vandaag mn eigen huisarts maar weer bellen.
    Ik vanmorgen gebeld met dit verhaal en dat ik graag wil weten wát er dan uit mij is gekomen met een lengte van zo'n 3 cm, en 1 cm breed. De assistent zou dit bespreken met de huisarts en komt daarna terug met het verhaal; we kunnen dat niet onderzoeken. Dus ik zeg, ik heb het bewaard in de koeling en wil weten wat het is. Kan niet! Ook labs kunnen dit niet zien! Als je weer ns last krijgt (terwijl ik nog steeds lichte krampen heb!) moet je maar weer bellen.
    Wie o wie heeft voor mij een antwoord. Heb nu al zo lang van die vreemde dingen (continu schimmels, infecties, bacteriële ellende..het enige wat ik thuis heb liggen zijn kasten vol pillen en vaginale eitjes die ik bij problemen maar naar binnen moet gooien)
    Zou heel fijn zijn als iemand mij kan adviseren wat te doen, ik sta op het punt om mijn dossier op te halen vanmiddag en op zoek te gaan naar een andere arts.
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ondanks dat het er misschien niet zo smakelijk uit ziet, zou je een foto kunnen plaatsen?

    Reageer
    #3

    Jeetje...ik heb hem gisteravond net weggegooid, kon er toch geen kant mee op 🙁
    Ik hoop dat ik toch ooit eens doorgestuurd mag worden naar een gynacoloog om alles maar eens goed te checken.. Balen dat ik hem niet meer heb.. De eerste gedachte die ik had was een embryootje. Klein huidskleurig langwerpig soort van vleesachtig stukje van een centimeter of 3 en een wat dikker vlies erlangs en omheen en een soort van ader wat er doorheen liep.
    Ik hoop dat dit jou wat zegt? In ieder geval bedankt voor je respons, top!

    Reageer
    #4

    Sorry, ik dacht zelf inderdaad ook aan een embryootje maar zonder foto kan ik dat natuurlijk niet onderbouwen. Hoe gaat het nu trouwens met je? Geen last meer van afwijkende stolsels of buikpijn?

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Kun je het anders niet tekenen? Of weet je al wat het is?

    Reageer
    #6

    ik heb een keer ook zo iets gehad. ik was ongesteld en wilde een schone tampon gebruiken.
    Terwijl ik de oude tampon verwijder, kwamen er twee dikke klonten uit die ongeveer even groot waren als duimen. allebei even dik en even lang. ik wist niet wat ik moest denken en heb het dus op internet gezocht, maar kon mijn antwoord niet vinden. gelukkig is het bij die ene keer gebleven en ben ik niet weer geschrokken.

    Reageer
    #7

    Hoi,

    ja hoor, dat zal een embryootje zijn geweest. Ik heb het zelf ook meegemaakt (2x). Vooraf inderdaad krampen in de onderbuik. Ik was ongesteld en ik zocht er niets achter, maar de krampen waren wel heel erg. Toen ik de tampon eruithaalde zat er een, net zoals door jullie beschreven 'ding', aan vast. Vooraf was mijn menstruatie uitgebleven (ik was ook wel erg veel afgevallen), maar de huisarts deed een inwendig onderzoek (constateerde niets) en schreef mij 'de pil' voor en toen ik dus ongesteld werd, kwam het 'ding' eruit. Hoe het de andere keer ging weet ik niet meer. Ik heb me er kennelijk voor af gesloten want ik moet zeggen dat ik het een zéér onaangename ervaring vond. Maar ik ben niet vergeten dat het is gebeurd. En we zijn nu ongeveer 30 jaar verder....

    Reageer
    #8

    ik heb nu hetzelfde daarom zocht ik het op . ook net als jullie toen ik mijn tampon eruit haalde een stukje vlees lijkt het wel op. alleen ben ik jong vergeleke met jullie en kan het geen embryo zijn want ik heb het nog nooit gedaan. dus ik vraag me af wat het is. het is bij mij huidskleurig en 1 stuk roodkleurig. geen idee wat ik er mee moet. maar in ieder geval wel bang dat het iets abnormaals is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het kan een stukje baarmoederslijmvlies zijn dat door de menstruatie is losgekomen. Dat is niets abnormaals. Het huidskleurige stukje zou een deel van je maagdenvlies kunnen zijn. Als je verder geen klachten hebt is er niets aan de hand. Als je er wel klachten van hebt ga dan even naar je huisarts.

    Reageer
    #10

    Ik herken deze situatie heel goed. Een vlezig stuk met soort 'gestold' bloed was het bij mij. 4 á 5 cm groot. Stuk via huisdokter naar labo gedaan. Nog afwachten op resultaten. Echo was normaal. Volgens gyné wordt de binnenkant van de baarmoeder te dik door hormoonschommelingen en kan deze dan afgescheiden worden. Komt zelden voor, maar het kan dus wel.
    Een doktersbezoek kan zeker geen kwaad, al is het maar gewoon om het verhaal te doen.

    Reageer
    #11

    Toch fijn om te lezen dat er meerdere vrouwen zijn. Ik heb net hetzelfde gehad, ook de eerste keer en ik verschoot me ook een bult! Normaal kan ik niet zwanger zijn geweest, ik vermoed inderdaad een stuk baarmoederslijmvlies wegens zware menstruatie. Het voelde in elk geval als een vaste slijm omvangen in bloed met wat bloedklontertjes. Ik ben de laatste tijd wel van anticonceptie geswiched omdat ik bijwerkingen had en ik ben er nu mee gestopt. Dan heb ik altijd heverige menstruatie. Hopelijk blijft het bij deze ene keer. Voorlopig maak ik me niet te druk. Bedankt voor jullie mededelingen!

    Reageer
    #12

    Ik heb vanavond ook zoiets gehad. Net overgestapt op de 3 fasen pil en die gelijk doorgeslikt. Nu al een week ongesteld tijdens pilgebruik plus dus ineens dat 'weefseltje'. Ik heb een foto maar dat vind ik nogal onsmakelijk... weet iemand inmiddels al wat het is/kan zijn?

    Reageer
    #13

    Je kunt de foto rustig plaatsen. We zien dat soort dingen hier wel vaker...

    Ik neem aan dat het stukje baarmoederslijmvlies is dat dus loskomt tijdens de bloeding

    Reageer
    #14

    Dit dus

    Reageer
    #15

    Dat zullen stukjes van het baarmoederslijmvlies zijn. Niets om je zorgen over te maken

    Reageer
Reageer op: Iets vlezigs/weefselachtig uit mn vagina/baarmoeder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief