Wondjes en bultjes op schaamlippen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo
    Vorige week had ik last van een blaasontsteking, die is gelukkig wel overgegaan. Maar toen die ontsteking gedaan was had ik ineens last van jeuk aan mn vagina. Toen ik keek zag ik dat er als het ware een lijn over de hele lengte van mn schaamlip liep die erg dik en gevoelig was, het was net alsof je door een kat was gekrabd en de huid zich wat had opgehoogt, nu enkele dagen later is het niet meer een dikke lijn over mijn gehele schaamlip, maar twee kleine wondjes. Waarvan eentje wel bijna aan mn clitoris komt. Het is net alsof er in gesneden is, de pijn die ik ervaar als ik eraan kom is een erg stekende pijn. Ook heb ik drie rode bultjes op de rand van mijn schaamlippen, deze jeuken erg hard, vooral als ik ertegen tik.
    Zou het kunnen dat mijn blaasontsteking daar iets mee te maken heeft?
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je schaamlippen/vagina geïrriteerd is door de antibiotica. Antibiotica doodt niet alleen de slechte bacteriën maar ook de goede. Je zou een beetje Sudocrem kunnen smeren. Niet IN de vagina.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Ik heb die blaasontsteking niet behandelt met antibiotica, ze is gewoon vanzelf overgegaan. Heb geen brandende pijn meer tijdens het plassen. Heb nu enkel nog last vn bovenvermelde dingen

    Reageer
    #4

    bESTE sien

    Die symptomen die je beschrijft van rode gezwollen schaamlippen en sneetjes of t lijken snijwonden in de binnenkant van je lippen duiden bij mij op n schimmelinfectie.Dit heb ik 15 jr lang gehad elke maand, je zou even bij de dokter of de aasistente n kweek van je vaginaslijm kunnen laten doen(dan komen ze er snel achter en krijge je medicatie.
    Succes!!
    Anoniem uit Utrecht

    Reageer
Reageer op: Wondjes en bultjes op schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief