Vaginale klachten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik loop al 3 dagen met gezwollen rode schaamlippen (binnenkant) en een branderig/jeukerig gevoel. Ik heb donderdag een zwangerschapstest gedaan maar die was negatief. ik heb vrijdag onveilige sex gehad met mijn vriend, hij is in mij klaargekomen en heb daarna gelijk de morning after pil gekocht en 2uur later ingenomen. Ik moet deze week eigenlijk al ongesteld worden. Na dat ik de pil had ingenomen en ik kwam terug van het sporten zag ik een bruine afscheiding in mijn slipje ( heel klein beetje ). Vandaag was mijn hele slipje geel achtig en het stonk een beetje. Ik ben daarna gelijk gaan douchen, maar het branderige/jeukerig gevoel blijft nogsteeds. Ook heb ik in me onderbuik bij de eierstoken ( op de 2 buitenste botten dus ) een pijlijk gevoel als ik erop druk. Vandaag doet het bij de botten geen pijn meer, maar bij mijn schaamlippen jeukt het nog wel, ook ben ik nog niet ongesteld geworden Wat kan dit zijn ?!!

    Reageer
    #2

    Hai, dat klinkt als een candida. Een candida is een schimmel, geen SOA. Bij de drogist kun je GynoDaktarin crème kopen. Als dat niet helpt, vraag dan je huisarts om GynoDaktarin vaginale zetpillen.

    Groet Emma

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hallo, Dank je wel! gaat het ook vanzelf over? zonder creme

    Reageer
    #5

    Hai, lees de geplaatste link van Anoniem even goed door. Daar staat alles beschreven.

    Groetjes

    Reageer
    #6

    oke!

    Reageer
Reageer op: Vaginale klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief