bruin bloed 1,5 week na menstruatie

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb sinds vandaag bruine afscheiding, lijkt op oud bloed.
    Ik ben van woensdag 3 april tot en met zaterdag 6 april ongesteld geweest. Ik heb altijd een lange cyclus van rond de 30 dagen, dat hij nu opeens 1,5 week zou zijn lijkt mij niet echt mogelijkheid. Ik ben in november 2012 gestopt met de pil.

    Nu heb ik sinds 3 maanden al dagelijks last van krampen onderin mijn buik, ik gok de baarmoeder, het voelt of ik ongesteld ben. En ik dacht dat het te maken had met ontpillen, maar nu ik vandaag ook nog oud bloed had word ik toch een beetje ongerust! En het is ook 6 maanden geleden dat ik gestopt ben! Normaal moet je lichaam er dan aan wennen en trekt het weer weg, maar hier word het nu dus erger.

    Ter info: ik ben 19 jaar, ik heb een vriend (hebben soms onveilige seks), we hebben ons beide laten checken op soa's en ik vertrouw hem wel dat hij niet vreemd is gegaan en mij zo een soa zou hebben gegeven.

    Ik denk dat ik volgende week ook wel naar een dokter ga, maar misschien dat iemand hier mij al een beetje kan informeren of gerust kan stellen over wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Vaak is de cyclus in het eerste half jaar na het stoppen met de pil erg onregelmatig, vaak met lange cycli. Na een half jaar heb je meestal weer een normaal menstruatieritme, soms al veel sneller, maar bij sommigen kan het ook meer dan een jaar duren.
    Een menstruatie volgt normaal na een eisprong. Als dit erg lang op zich laat wachten kan het zijn dat je alsnog ongesteld wordt zonder een eisprong gehad te hebben. Dus een menstruatie betekent niet altijd dat je daadwerkelijk een eisprong hebt gehad.

    Zoals je dus kunt lezen is dat wat er bij jou aan de hand is op zich heel normaal. Tussentijdse bloedingen zijn geen uitzondering. Ook met "oud" bloed.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie!

    Het stelt me al wat gerust om te weten dat het waarschijnlijk gewoon iets normaals is ๐Ÿ™‚

    Ik houd het even in de gaten en misschien dat ik toch nog even langs de dokter ga ivm de pijn in mijn onderbuik en omdat mijn urine 1,5 week al wat vreemd ruikt. misschien dat ik dan een blaasontsteking heb of krijg!

    Reageer
    #4

    Dat zou heel goed kunnen.
    Laat even wat weten als bij de HA bent geweest.

    Groet

    Tandor

    Reageer
    #5

    Hoi allemaal,
    Ik ben vanaf 18 april gestopt met de pil(lovette).
    Maar vanaf 18 juni heb ik elke ochtend bruin vaginal afscheiding en de hele dag last van menstruatie pijn. Is deze een normale menstruatie na stopen met pil Of iets anders.

    Ik maak me echt zorg om.

    wat kan ik doen? gr slyvie

    Reageer
    #6

    hallo, ik heb net vorige week donderdag de laatste dag van mijn menstruatie gehad, hiervoor slikte ik de pil, maar ben daar vorige week mee gestopt. Eigenlijk had ik hem vrijdag weer moeten slikken. Sowieso was ik erg kort ongesteld, nu is het woensdagnacht en ik merk donkerrood bloed op. Wat kan dit zijn? Ik ben nog geen week geleden ongesteld geworden. Heb wel sex gehad, ook toen ik de pil slikte 2x vergeten in de 2e of 3e week.. Please kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #7

    Gister sex gehad dus misschien daardoor? Btw ALS ik zwanger zou zijn zou het onwijs mooi zijn, maar zo voel ik me niet..

    Reageer
    #8

    Hallo, vorige week vrijdag laatste dag menstruatie, nu is het woensdag en heel de dag oud bloedverlies, voel verder geen pijn in buik.
    Wat kan dit zijn? Moet ik zorgen maken?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een restant van de menstruatie

    Reageer
    #10

    Bedankt voor uw antwoord, alleen hoelang duurt dit? Ik heb het nu nog steeds iets, het word gelukkig wel minder.

    Reageer
    #11

    Dat is moeilijk te zeggen

    Reageer
Reageer op: bruin bloed 1,5 week na menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief