Knobbeltje achter achterwand vaging

Online ZorgZus
  • #1

    Ongeveer een jaar geleden heb ik een klein (ca 0,5 cm) knobbeltje ontdekt toen ik de touwtjes van mijn Mirena-spiraaltje controleerde. Het is een klein hard balletje en bevindt zich niet in de vaginawand, maar er echt achter.

    Bij gynaecoloog gaf aan dat er wel vaker harde knobbeltjes in het lichaam zitten en dat het niet echt kwaad kan, helemaal niet als ze echt los zitten.

    Nu heb ik sinds kort het idee dat het knobbeltje toch wel vast lijkt te zitten, maar dan aan iets anders (het bekken ofzo). Het kan nog wel bewegen, maar zit er op een of andere manier wel vast.

    Zijn er meer mensen die zoiets hebben (gehad)? Ik maak me wel een beetje zorgen, maar vind het ook wat lastig om weer terug te gaan naar de gynaecoloog.

    Reageer
    #2

    Hai, je maakt je zorgen, dus ik zou als ik jou was gewoon een afspraak maken met je gynaecoloog. Daar zijn ze voor hoor!

    Janss

    Reageer
Reageer op: Knobbeltje achter achterwand vaging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief