Heel veel afscheiding, ouders weten van niets.

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 15 jaar en ik heb altijd heel veel afscheiding, het is geen urine het is echt afscheiding, ik heb het vaak als ik lach of hoest dan komt er gewoon slijm uit mijn vagina en dan loop ik met een kletsnatte onderbroek.

    Als ik met mijn vriendje op bed lig, en we zoenen even, is mijn onderbroek al snel super nat, ik weet niet hoe dat komt want ik word niet super snel geil ofzo. Ik vind dit probleem heel irritant, mijn vriendje maakte vanmiddag een opmerking van je bent alweer zo ontzettend nat ''Het gaat altijd gewoon door mijn onderboek heen, en toen voelde ik me gelijk super down, ik had gelijk nergens meer zin in. Mijn ouders weten dit niet, en ik wil wel graag een oplossing voor dit want smiddags op school met een kletsnatte onderbroek lopen is niet fijn.

    Ik heb ooit ergens gelezen dat je een tampon met yoghurt in kan doen omdat je vagina dan aan dat zuur went ? En ook heb ik ooit ergens gelezen dat je je ?????' kunt trainen waardoor je dus minder snel nat word.

    Kunt iemand mij helpen met dit probleem ? Mijn ouders weten van niets omdat ik me nogal schaam en ik ben bang dat mijn dokter het tegen mijn ouders gaat vertellen. Ik wil het graag zelf oplossen, thuis.

    Reageer
Reageer op: Heel veel afscheiding, ouders weten van niets.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief