rare vagina ?..

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben een meisje van 15 jaar bijna 16, en mijn vagina ziet er echt raar uit, want je kunt mijn buitenste schaamlippen zeg maar helemaal uitrekken, dit ziet er ook echt niet uit, en dan zit er zo nu en dan, ook nog eens witte troep tussen de huid van mijn schaamlippen, dit stinkt echt heel erg, is dit raar ?
    Ik heb verder nog geen seks gehad, ik ben dus nog maagd.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hai Kim,
    Zoals jij je vagina omschrijft, heb je een hele normale vagina. Het is helemaal niet raar dat je kleine schaamlippen langer zijn dan je grote schaamlippen. Heel veel meisjes en vrouwen hebben dat. Alleen die 'witte troep', dat is vervelend maar niet onoverkomelijk. Was twee keer per dag je vagina goed met lauwwarm water - nooit zeep gebruiken, dat droogt uit en wekt irritatie op. Spreidt met je ene hand je vagina en lippen opzij en was met de andere hand het witte spul weg. Het is huidvuil en talg dat zich daar gedurende de dag ophoopt, dus ja, dat ruikt niet fris. Nog vragen? Stel ze gerust.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Daar ik ook denk dat het om een normale vagina gaat, is de advies nu dat je je vagina inderdaad goed moet blijven wassen met lauw water zonder zeep of shampo. Het komt wel goed.

    Reageer
    #4

    ik heb denk ik ook zoiets maar dat is geloof ik niet gewoon want bij mij op sport moeten we douchen en ja niemand anders heeft dat

    Reageer
    #5

    Beste mij,

    Geen vagina is identiek aan de vagina van een andere vrouw. Ze zijn allemaal verschillend.
    Op internet kun je foto´s van vagina´s vinden. Kijk daar maar eens naar de verschillen.

    Reageer
    #6

    Hoi
    Ik heb een hele rare vagina, er zit een soort heel groot vel om/over mijn clitoris. Het vel steekt ook uit, waardoor ik me heel onzeker voel, en ik moet douchen na handbal, wat ik dus ook niet durf vanwege mijn vagina, er zit ook altijd vies wit spul tussen mijn schaamlippen, help! Kanje een vagina operatie krijgen?

    Reageer
    #7

    Dat vel wat je noemt is de clitorishoed. Een soort voorhuid die de clit beschermt. Dat is dus niet abnormaal. Dat witte spul wat daar zit heet smegma. Dat is gewoon een kwestie van dagelijks schoonmaken als je onder de douche staat. Je kunt dat hoedje optillen en dan schoonmaken.

    Reageer
    #8

    Ik heb hetzelfde.
    Alleen bij mij is er nog wat raarders. Als ik met mijn ene hand mijn binnenste schaamlippem spreid, dan zit aan de binnenkant rondom het plasgaatje een soort wildvlees ofzo, hele minescule bolletjes. Zitten ong. met zn 7en op een rijdje. Aan beide kanten. Ik heb.nog nooit seks gehad, en ben 14. Ik probeerde een eraf te plukken maar dat lukte niet en deed heel pijn.
    No way dat ik naar de huisarts ga!
    Help 🙁

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat zal echt geen wild vlees zijn.
    Ik neem aan dat het talgkliertjes of bultjes zijn . Niets vreemds. Een heel normaal verschijnsel. Niet aan pulken!

    Als je het natuurlijk zeker wilt weten, kun je naar je huisarts. Die kan er dan even naar kijken en je zo zeggen wat het is.
    En over de huisarts hoef je je geen zorgen te maken. Die ziet dat wel vaker. Die kan daar wel tegen hoor...

    Reageer
    #10

    Ik heb geen wit spul, maar ik ben heel bang dat ik geen vagina heb. Ik ben bijna 15, en ik ben nog niet ongesteld. Ik heb al sinds mn 12e heupen borsten haar en alles, dus het is best raar dat ik nog niet ongesteld ben. Maar nog erger: ik heb op de plaats waar je plasgaatje en vagina zitten 2 bulten. En je kunt ook niet naar binnen want dat doet hartstikke pijn. Ik weet niet of dit gewoon het maagdenvlies is of dat ik geen vagina heb...

    Reageer
    #11

    Dat je nog niet ongesteld bent, kan wel. Niet iedereen is daar even snel mee.
    Een vagina zul je beslist wel hebben.
    Ik weet even niet wat je met 2 bulten bedoeld, maar het zou kunnen dat dat je buitenste schaamlippen zijn.
    In het plasgaatje moet je ook niet naar binnen. De vagina zit ietsjes lager dan het plasgaatje. Misschien is het verstandig om hier eens met je moeder over te praten. Je moeder weet hier alles van. Ik heb er een foto bij gedaan van een vagina. Kijk eens naar je eigen vagina met een spiegel en vergelijk.
    Het plasgaatje zit daar waar de zwarte cirkel is.

    Reageer
    #12

    Haay Anoniem1,
    Vraagje hoor ik heb een erg dikke vagina. De bovenkant is erg dik dit lijkt me niet normaal ben 17 jaar en heb nog nooit seks gehad.
    Ook stinkt me vagina altijd naar vis echt een sterke vislucht al sinds groep 7/8.
    En ook is mijn menstruatie super onregelmatig ik word om de 8/9 weken ongesteld heb je tips voor mij?

    Reageer
    #13

    Je klachten zouden erop kunnen wijzen dat je een infectie hebt. Ik raad je aan om naar je huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken en je daar dan iets voor voorschrijven.

    Ik neem aan dat je je vagina dagelijks goed wast?

    Je menstruatie kan nog onregelmatig zijn gezien je leeftijd. Maar ook dat kun je even met je huisarts bespreken.

    Reageer
    #14

    Hee

    ik ben heel onzeker over mijn vagina en durf er okk niet over te praten met iemand en ook niet met me moeder... maar mijn binnenste schaamlippen steken heel erg uit het lijkt wel op een pruimenpit... en het is ook heel lelijk. En aangezien in 16 ben en ik al 5maand een vriend heb en we de allebij er wel aam toen zijn durf ik het niet ivm met me vagina ik ben dan bang dat die san schrikt en dan toch niet wilt... en er komt ook vaak een soort van wit slijm uit ik was ma vagina bijna elke dag maar wat ik tegen dat overtollig vlees doen?!

    Reageer
    #15

    Dat je vagina er zo uitziet is heel normaal !  En maak je vooral geen zorgen, jongens letten daar helemaal niet zo op.  Ik heb nog nooit een jongen daarover horen klagen. Het slijm zal vooral optreden rondom je eisprong. Maar ook dat is heel normaal.  Het is vooral je eigen onzekerheid waar je last van hebt.

    Reageer
Reageer op: rare vagina ?..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief