Vaginale infectie blijft terugkomen!

Online ZorgZus
  • #1

    Een hele tijd liep ik rond met stinkende afscheiding en jeuk. Omdat ik erg schoon op mezelf ben wist ik meteen dat er iets mis was.

    Eindelijk durfde ik de stap naar de huisarts te zetten. En ja hoor, Gardnerella was de uitslag.
    Antibiotica-kuur meegekregen en het was over. Maar de klachten kwamen ook bijna meteen weer terug ..
    Ik ben nu al 5 keer naar de huisarts geweest met dezelfde problemen en ik werd 5 keer naar huis gestuurd met dezelfde antibiotica. Meer wilt de huisarts niet voor me doen.

    Ik zit nu dus weer met vreselijk veel stinkende afscheiding en jeuk. Ik schaam me zo erg, ik ruik mezelf gewoon! En die vieze afscheiding blijft maar lopen!
    Ik durf hierdoor ook niet meer intiem te zijn met mijn vriend.
    Ik weet echt niet meer wat ik moet doen šŸ™

    Help!

    Reageer
    #2

    Hai,
    Het klinkt een beetje raar, maar doop eens een tampon in gewone, witte volle yoghurt en breng die dan aan in je vagina. De yoghurt helpt op een natuurlijke wijze de zuurtegraad in je vagina weer in balans te krijgen. Het is wel een beetje een geklieder, maar het helpt echt. Wel een paar keer per dag doen, gedurende een aantal dagen.
    Succes, Emma

    Reageer
    #3

    Welke antibiotica heb je gekregen?

    Reageer
    #4

    @ Emma, bedankt voor je reactie. Deze tip heb ik vaker gehoord. Het klinkt niet als een fijn karwei maar misschien moet ik het dan toch maar proberen..

    @ Kimmie, ik heb nu al elke keer Metronidazol gekregen.

    Reageer
    #5

    Vraag je HA eens om GynoDaktarin vaginale 'eitjes'... En ja, van die yoghurt heb ik gehoord, dat dat helpt. Verder strak (onder)goed vermijden, liefst geen panty's dragen en zeker geen strings of synthetisch ondergoed. En misschien dat je vriend zijn penis ook tijdens jouw kuur kan insmeren met Fungizone, dan besmetten jullie elkaar niet.

    Succes

    Reageer
    #8

    Inmiddels kan je voor dit probleem ook een zalf/vaginale pil kopen, (canesten gyno creme)

    zit andere werkzame stof in! veel succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoewel je nu geneigd bent inlegkruisjes te gaan gebruiken, zijn dat ook absolute boosdoeners! Niet doen dus! Vagina wassen met lauwwarm water en geen zeep gebruiken. Actimel drinken helpt ook.

    Reageer
    #10

    Bedankt voor de tips dames!

    Canesten is toch voor schimmel-infecties? Ik heb namelijk last van een bacteriƫle infectie.

    Ik was ook alleen met water, probeer ook geen inlegkruisjes te gebruiken.. al moet ik mijn ondergoed nu heel de dag door verschonen. Om gek van te worden!

    Misschien kan het dan toch dat mijn vriend mij steeds opnieuw besmet?
    Ik ben vanaf vandaag bezig met biologische yoghurt-tampons. De vieze geur is al weg! Dik pluspunt dus! Of het echt werkt kan ik nu nog niet zeggen..
    Geen leuk klusje maar het lijkt me beter dan telkens weer die antibiotica-kuren.

    Pfff, wat een rotkwaaltjes kunnen vrouwen toch krijgen.

    Reageer
    #11

    Spoelen met Molkosan (een zuur melkproduct) kan goed helpen. Wel verdunnen! Is verkrijgbaar bij reformwinkels.

    Reageer
    #12

    Ik loop al bijna 5 maanden met vaginale klachten. Ik dacht eerst dat ik een schimmelinfectie had en ben hiervoor ook naar de dokter geweest. De dokter heeft mij Canesten gegeven. Dit krijg je ook gewoon in het kruidvat. Dit heb ik geprobeerd maar de klachten, voornamelijk jeuk en veel afscheiding kwamen steeds terug. Ik heb canesten drie keer geprobeerd. Hierna ben ik doorverwezen naar het ziekenhuis in Heerlen. De gynaecoloog heeft geen schimmels of bacteriƫn kunnen vinden maar zag wel een kloofje tussen mijn vagina en anus. Hiervoor heb ik een ontstekingsremmende creme gekregen genaamd: miconazolnitraat en hydrocortison klasse 1. Daarbij heb ik ook nog vaginale tabletten gekregen gyno-myk. Dit deed de eerste week heel veel jeuken en ontzettend veel branden. Hierna bleef de jeuk weg. Helaas na een paar dagen kwam de jeuk en de overmatige afscheiding weer terug. De zalf zorgde wel voor iets minder jeuk. Maar nadat ik na 15 dagen gestopt ben met deze creme omdat het huidverdunnend schijnt de zijn kwamen de klachten weer terug. Hierna heb ik nog een blaasontsteking gekregen en heb ik waarschijnlijk last van obstipatie. Ik ga nauwelijks nog naar de wc en krijg hier enorm veel buikpijn van. Nadat alle medicatie niet geholpen had ben ik naar het ziekenhuis in Maastricht gegaan (second opinion) in de hoop dat ze me konden helpen. Weer een heel vaginaal onderzoek gedaan maar er kwam niets uit. Ik maak me grote zorgen want ik heb rondom mijn vaginawand allemaal kleine zweertjes of een soort puistjes met een doorzichtige witachtige gloed eromheen. Als ik op deze bultjes druk doet het pijn en jeukt het enorm. Bij de plekken in de vaginawand waar geen bultjes zijn heb ik geen pijn of jeuk. In het ziekenhuis in Maastricht zeggen ze dat ze niks kunnen vinden dus me ook niet kunnen helpen. Ik zit zelf te denken aan herpes genitalis. Maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen omdat er niets uit de onderzochte testen komt. Ik heb trouwens ook vaginale douch geprobeerd dit helpt wel een beetje opzich maar de klachten blijven. Ik heb echt geen idee wat ik nu nog moet doen. Heeft iemand een idee

    Groetjes,

    Reageer
    #13

    Probeer de zweertjes/puistjes een zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Waar zitten ze precies? In je vagina of rondom de vagina opening of tussen de schaamlippen? Had je deze ook al toen je in Maastricht of Heerlen bent geweest?

    kijk eens op onderstaande pagina of je iets kunt vinden dat er op lijkt
    https://www.google.nl/search?q=herpes+genitalis&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2JriUoL_HsmR1AWUuoGoBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657

    Reageer
    #14

    Hoi, weet je ondertss wat je hebt. Het lijkt op lichen sclerose...

    Reageer
    #15

    Lichen sclerose?

    Reageer
Reageer op: Vaginale infectie blijft terugkomen!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief