vaginale bloeding, niet ongesteld

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ging naar het toilet en ineens lag en bloed in de wc. Tijdens het afvegen kwam er nog veel meer bloed uit. Het kwam echt uit mijn vagina. Ik slik de pil en kan daardoor eigenlijk niet ongesteld worden. Wel slik in altijd 2 strips, maar heb nog nooit last daarvan gehad. Ik ben net met de tweede strip begonnen. Maar heb dit nog nooit meegemaakt. Ook lijkt het bloed veel te helder voor ongesteldheidsbloed.

    Reageer
    #2

    Kan het niet zo zijn, dat je of overgevoelig bent van je medicijn, of dat je er nog aan moet wennen aan dat medicijn ?

    Denkelijk is één van deze twee opties de juiste antwoord. Mijn advies, ga naar je huiars, en laat die het voor je cntroleren.

    Reageer
    #3

    Wat bedoel je met twee strips? Je slikt toch drie weken de pil en dan een stopweek, of niet?!

    Reageer
    #4

    Ik heb nu hetzelfde probleem slik drie weken de pil en word dan ongesteld ben een week geleden weer met de pil begonnen na de ongesteldheid en heb nu bloedverlies hoe kan dit?

    Reageer
    #5

    Dat heet spotting en kan bij het gebruik van de pil voor komen. Hoe lang gebruik je de pil al?

    Reageer
    #6

    ik begon 1 dag geleden ineens te bloeden moet nog helemaal niet ongesteld worden en ineens stopte het ik dacht dat de menstruatie eerder was maar blijkt niet zo te zijn en ik heb onveilige seks we zijn eigenlijk bezig om een baby te krijgen wat kan de bloed verlies betekenen ?

    Reageer
    #7

    Het kan een tussentijdse bloeding zijn, een ovulatie bloeding of misschien in innestelingsbloeding als je kort voor de menstruatie zit.

    Reageer
Reageer op: vaginale bloeding, niet ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief