Buikpijn onderbuik & stank

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb ongeveer sinds 2 maanden last van stinkende afscheiding wat ik door m'n broek heen ruik.
    Ook heb ik nu sinds een paar weken last van buikpijn onderin m'n buik..

    Ik ben nu heel erg bang dat het iets ernstigs is en durf niet goed naar mijn huisarts hiermee vanwege m'n verleden. Ik heb namelijk 1 keer van mijn ex chlamydia gekregen en hij bleef ontkennen dat hij was vreemd gegaan en probeerde zelfs de schuld op mij af te schuiven.

    Uiteindelijk ging ik ook twijfelen van of je misschien een soa wel van iets anders zou kunnen krijgen (toilet of iets..). Klinkt misschien heel stom..
    Dus daardoor raakte ik helemaal in de stress en ben toen echt een stuk of 5 keer nog geweest voor nog meer testen.
    Nu is het zo dat ik dus in augustus ook nog onveilige seks heb gehad met die ex.. maar die soa had ik echt al 4 jaar geleden van hem gekregen en daarna nooit meer iets gehad (gelukkig). verder ben ik ook al 2 keer bij de GGD geweest voor een soatest omdat ik toen echt niet meer bij mijn dokter durfde te komen. (en omdat mijn dokter vaak nieuws doorgeeft aan bijv. mn ouders terwijl dit helemaal niet mag..)

    Ik schaam me heel erg dat ik zo dom ben geweest om weer onveilige seks te hebben gehad met hem en ik durf het nu met niemand meer te delen.

    Nu twijfel ik dus heel erg om OF naar de dokter te gaan OF om naar de GGD te gaan.
    De buikpijn is vandaag wat meer aanwezig dan anders en ik ben gewoon heel erg bang voor een soa..
    Het is niet heftig en ik heb ook geen koorts of iets.
    Meer een vervelend gevoel.
    Ik ben van plan zo snel mogelijk naar de GGD te gaan en als de uitslag dan goed is toch maar naar de dokter te gaan omdat het misschien dan wat anders is.

    Ik schrijf dit vooral omdat ik hulp van buitenaf nodig heb en ik dit met niemand anders meer durf te delen omdat ik me zo stom voel..

    Reageer
    #2

    Hai, ten eerste moet je je niet stom voelen. Dat heeft geen zin want het is al gebeurd. Zaak is nu dat je je over je schroom heen zet en je laat testen. Ik zou als ik jou was naar de GGD in jouw buurt gaan en ik zou dus ook een andere huisarts zoeken. Wat raar dat hij de dingen bespreekt met je ouders?! Inderdaad, dat mág helemaal niet. Wat vinden jouw ouders daar eigenlijk van? Jij krijgt toch ook niet vertrouwelijke info via de huisarts over je ouders te horen, of wel?! Kom op meis, maak een afspraak en laat jezelf testen. Tot die tijd zou je de jeuk kunnen stillen door een tampon in gewone witte yoghurt te dopen en die vaginaal in te brengen. Het klinkt misschien raar en het is een beetje een geklieder, maar het helpt wel. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Succes! Emma.

    Reageer
    #3

    Hé, wat kan jou het schelen hoe de huisarts over jou denkt? Het is jouw lijf en jij bent nu toch weer ongerust of je misschien een SOA hebt of niet. Nou, gewoon weer laten testen! Ik heb me ook twee keer op HIV laten testen omdat mijn (inmiddels ex) bi-seksueel is/was en het doodleuk met anderen deed, wat ik toen niet wist. Gelukkig heb ik altijd een fijne huisarts gehad die niet ingewikkeld deed of belerend, dus wat dat betreft kan ik niet jouw ervaring delen, maar ik zou het wel zeer onprettig vinden dat als ik iets vertrouwelijk aan mijn HA vertel en het later terug hoor van mijn ouder(s)... Vreemd.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Hoi, misschien heb je een ordinaire Candida (schimmel, is geen Soa) en/of een blaasontsteking? Candida is makkelijk te verhelpen met GynoDaktarin. Moet je wel weer naar je huisarts, maar ik zou gewoon alles even laten controleren.

    Reageer
    #5

    Heel erg bedankt voor de lieve reacties!
    Voelt toch erg fijn om toch advies te kunnen krijgen omdat ik er verder met niemand over kan praten.
    Ik snapte even niet hoe dit forum werkte dus had mn naam hierboven verkeerd ingevuld 😉

    Ja mijn huisarts doet dit telkens opnieuw..
    Ze denkt gewoon niet na voor ze belt dus ik had inmiddels maar het telefoonnummer veranderd in mijn mobielnummer.
    Maar dan nog vertrouw ik haar niet hierin.

    Ik heb besloten om morgen even urine te brengen om te kijken of ik een blaasontsteking heb.
    En ik ga denk ik een afspraak maken bij de GGD voor een soatest.

    Ik hoop dat het niks ernstigs is..
    Weet iemand misschien of je blaasontsteking heel langzaam kan opbouwen?
    Want ik heb nu wel last dus van onderbuik pijn enzo. Maar ik heb bijvoorbeeld helemaal geen last van vaak naar de wc moeten of pijn bij het plassen.

    Reageer
    #6

    Hai, voor de zekerheid gewoon ochtendurine inleveren. En nadat je de uitslagen van de SOA test hebt en ook Candida is uitgesloten, vanaf dat moment veilig vrijen hè! Koop een pakje condooms en stop dat in je tas, net als een paar reserve tampons. Dan zit je voor de toekomst goed en helemaal wanneer je je weer een keer laat verleiden door die ene ex van je...

    Maaike

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    Ik heb vandaag urine gebracht en kwam geen blaasontsteking uit..
    Het wordt wel extra onderzocht dus moet morgen opnieuw even bellen.

    Als hier weer niks uit komt dan moet ik wel een afspraak maken bij mn dokter..

    Ik twijfel alleen of ik misschien eerst een soa test bij de GGD moet laten doen of misschien toch maar bij mn dokter laten doen..
    Maar ik ben echt heel erg bang dat ze toch naar mn huis belt en dan die uitslag doorgeeft..(heeft ze vorige keer namelijk ook gedaan..)
    Toen heeft ze tegen mn moeder gezegt dat het niet goed was en ik terug moest bellen..
    Heb mn moeder toen gelukkig nog kunnen laten geloven dat de dokter een schimmelinfectie bedoelde..

    Reageer
    #11

    ben heel erg bang dat het toch chlamydia blijkt te zijn..
    Vind mezelf dan echt zo stom..

    Reageer
    #12

    Het!
    Ik weet niet van hoelang geleden je bericht is en of je er (überhaupt) nog iets aan hebt, maar jouw verhaal klinkt erg als het mijne, afgezien van de chlamydia.
    Na maandenlange testen en onderzoeken gericht op m'n darmen en soa''s en weet ik veel meer bij de huisarts, ben ik naar de EHBO-post in het ziekenhuis gegaan waar ze na het horen van mijn verhaal direct een zwangerschapstest hebben gedaan. Ik bleek al 20 weken zwanger te zijn en mijn dochtertje is nu net drie welen oud.
    Heel stom dat ik al maandenlang bij de huisarts liep voor mijn klachten en er nooit werd gedacht aan zwangerschap (terwijl ik de mogelijkheid ervan wel had besproken (al was die hoogstpnwaarschijnlijk))
    Ik zou boor de zekerheid een test doen, misschien zelfs bij de huisarts. Een positieve test klopt altijd maar een negatieve test zou alsnog kunnen betekenen dat je zwanger bent...
    Succes!

    Reageer
    #13

    Beste ik heb sinds 1 maand precies dezelfde klachten ik ga zometeen naar het ziekenhuis

    Reageer
    #14

    Hi,

     

    is hier inmiddels al iets uitgekomen? Heb precies hetzelfde!

    Reageer
Reageer op: Buikpijn onderbuik & stank


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief