Witte vlekken in binnen schaamlip, jeuk en veel afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds 3-4 dagen heb ik 2x onveilige sex gehad. Al eerder heb ik een keer chlamydia gehad maar heb daarvoor pilletjes gehad & na een aantal klachten verder heb ik ook behandelingen gehad voor schimmelinfectie.
    Zelf heb ik al met een spiegel gekeken en nu heb ik hele erge last van witte vlekjes (LIJKT OP DE FOTO) aan de binnenkant van de binnenste schaamlippen (waar de piemel in gaat). Het jeukt heel erg en als ik eraan zit word de jeuk alleen maar erger en word het een branderig gevoel. Ik heb nog geen testen gedaan, maar wat zou dit kunnen zijn. Het is nu weekend dus de dokter bellen gaat niet echt.
    Ik hoop dat hier misschien een antwoord voor is. [img size=276]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/images__2_-29de879b01f0cc19dae87a88fbd9992b.jpg[/img]

    Reageer
    #2

    Lijkt mij Candida, vaginale schimmel. Even naar de huisarts voor Gyno-Daktarin en dan ben je er gauw van af. Heel veel vrouwen hebben hier regelmatig last van.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je reactie. Ik heb al vaker Gyno gekregen.. in ei vorm en als creme die via buisjes ingebracht moeten worden. Helaas komt het steeds weer terug ๐Ÿ™ Ik word een beetje wanhopig

    Reageer
    #4

    Veel gewone witte zure yoghurt eten en als je weer zo'n last hebt van vaginale jeuk, klinkt misschien gek, maar een tampon in de yoghurt soppen en die vaginaal inbrengen. Dat verkoeld en verzacht direct.

    Succes

    Reageer
    #6

    Let op als je twee keer chlamydia krijgt is je kans op een baby bijna nihil, mocht je een baby willen in de toekomst. Altijd safe sex zeg ik of laten testen op soa's voor sex! Wees zuinig op je lichaam, heb ik niet gedaan, geen kinderen kunnen krijgen met de man van mijn dromen! (Omdat ik niet zwanger wilde worden via ivf!!)

    https://www.soaaids.nl/nl/soas/veel-voorkomende-soas/chlamydia

    Reageer
Reageer op: Witte vlekken in binnen schaamlip, jeuk en veel afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief