Bultje onder het huid boven de clitoris.

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik heb nu ongeveer een jaar een klein bultje boven mijn clitoris. Ongeveer een centimeter erboven. Is net een piepschuim bultje, dat formaat heeft het. ik kan het ook heen en weer bewegen maar het is niet als een abces of cyste want dat heb ik ook.

    Het zit echt onder het huid, dichter bij het bot dan bij het huid. Ik heb me hier nooit eerder zorgen om gemaakt maar nu ineens begint het ik ben 21 jaar en ben al snel bang voor kankers of tumoren.. Iemand enig idee wat dit kan zijn en of ik mij zorgen moet maken?

    Ik voel me verder goed en geen problemen! Maar ik voel dat mini dingetje gewoon en dus vroeg ik mij ff wat af.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Iemand?

    Reageer
    #3

    Kan het een gerstekorreltje zijn? Met een ontsmet naaldje een klein gaatje in de huid ernaast maken en met schone nagels uitduwen.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Een gerstekorrel (Lat:milium, meestal in het meervoud gebruikt: milia) ziet eruit als een klein wit korreltje in of onder de huid, het is een verstopping van de talg- of zweetklieren. Het is een onschuldige aandoening. Een gerstekorrel is een kleine holte, (cyste) in een haarschacht (haarfollikel). Er zit hard geworden talg (huidsmeer) in de cyste. Een verstopte talgklier met een duidelijke opening wordt een comedo genoemd (acne), of als hij zeer groot wordt een atheroomcyste.

    Lees verder/Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gerstekorrel

    Reageer
    #5

    Er zelf een gaatje in prikken of ernaast gaat niet lukken, zou erg zeer doen. Het is ook zo dat het balletje echt diep zit zeg maar, het zweeft dichtbij het schaambeen zeg maar. maar het is net alsof het ergens aan vast zit.. Maar dit heb ik al een hele tijd maar begon me er nu pas zorgen over te maken. Als het een gerstekorrel is, kan het dan echt een jaar daar zitten?

    Als ik erop druk doet het zeer, maar hij knapt niet van binnen ofzo.. Hoop dat dit het is, elk klein dingetje en ik denk alweer aan iets ergs..

    Reageer
    #6

    Hai, als je een gerstekorrel niet verwijderd, blijft 't voor altijd zitten, en groeit 'ie gestaag. Ik heb er zelf heel af en toe, helaas, last van maar verwijder ze met een naaldje. Als je het toch niet vertrouwd, ga dan even naar de huisarts. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
    #7

    Kan het een wratje zijn?

    Reageer
    #8

    en een gerstekorrel kan zo diep zitten? want je knt geen bultje ofzo zien aan de buiten kant, kan hem bewegen en al..

    Sorry voor al de vragen, ben altijd zomaar bang dat ik kanker heb met elk klein dingejte...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hai, weet je ondertussen al wat het is?

    Reageer
    #10

    Hallo ik heb een klein bolletje boven mijn clitoris ik denk dat het een ingegroeid haartje is , het doet pijn als ik er aan kom anders niet help

    Reageer
    #11

    Hallo ik ben 15 en heb juist opgemerkt een klein bolletje boven mijn clitoris het kan gelijk bewegen en het doet wel pijn als ik er aankom , kan het mss van het scheren zijn een ingegroeid haartje ofzo? Ben echt bang

    Reageer
    #12

    Ik heb het ook en ben heel erg bang dat ik een ziekte heb en durf en niet mee naar de dokter

    Reageer
    #13

    Hoe ziet het bultje er uit?

    Reageer
    #14

    Hi ik heb exact dezelfde vraag als jij. Ben naar de huisarts geweest die zegt. Oh kan geen kwaad maar kan ook levenslang blijven zitten het zit er nu idd al maanden maar weet nog steeds niet wat het is. Het is exact wat jij beschrijft. Wit piepschuim achtig korreltje wat   Soort op t bot vastzit. Wil je aub laten weten of jij er al achter bent en wat je eraan gedaan hebt. Ik overweeg een gynaecoloog

    Reageer
    #15

    ik heb een bultje naast mijn clitoris ontdekt en het doet pijn als ik eraan kom. Het is niet de vorm van een puistje en er komt ook geen wit verschijnsel of puntje in. Enig idee?

    Reageer
Reageer op: Bultje onder het huid boven de clitoris.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief