Tijdens het vrijen ondervindt mijn partner hevige pijn aan de vagi

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al meerdere malen op internet gezocht maar heb nog geen directe oplossing voor dit probleem kunnen vinden.

    Ik ben een jongen van 22 jaar oud en heb sinds 1,5 jaar een relatie met een meisje van 19 jaar oud.

    Wij hebben een probleem met de seks. In veel van de gevallen (zeker 95%) lukt het niet om te vrijen omdat bij het penetreren haar vagina onwijs veel pijn doet. HEt komt zelden voor dat het vrijen wel lukt, en ook dan gaat het niet van harte en is het wachten op het moment dat het weer pijn gaat doen.

    Ze zegt altijd dat ze pijn heeft aan de opening bij haar vagina. Het maakt niet uit hoe rustig ik penetreer, het is vaak de opening van de vagina die de pijn geeft. als dat niet het geval is dan de veroorzaker van de pijn juist diep in de vagina. Meestal is het echter rond de opening van de vagina.

    Mijn vriendin is een onwijs verlegen meisje en durft dus ook niet makkelijk naar de huisarts toe te gaan met dit probleem, ook al heb ik haar meerdere malen hiervan geprobeerd te overtuigen.

    Ik ben hier mijns inziens uiterst geduldig in en wil ook gewoon dat het goed komt.

    Mijn vraag is dus: komt het vaker voor dat er zoveel pijn word ondervonden tijdens het vrijen en wat is het en hoe kan het verholpen worden?

    Reageer
    #2

    Hoi, ik ben geen arts maar het eerste dat in mij opkomt is een candida (schimmeltje). Hoeft ze alleen maar de huisarts te bellen en dan schrijft hij een crème voor, is ze er zo weer van af. Laat je weten hoe het met haar gaat? Overigens, candida is géén SOA!

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Wat is Candida?

    In de vagina leven bacteriën en schimmels. Dat is heel normaal. Tussen de verschillende soorten bacteriën en schimmels bestaat een natuurlijk evenwicht. Soms raakt dit evenwicht verstoord. Bepaalde schimmels kunnen dan gaan overheersen. Er ontstaat een schimmelinfectie, ook wel een candida-infectie genoemd.
    Wat zijn de verschijnselen?

    U kunt last krijgen van jeuk en witte, soms wat brokkelige niet-ruikende vaginale afscheiding. Het slijmvlies van de vagina kan rood, gezwollen en pijnlijk zijn. Plassen of vrijen kan hierdoor pijn doen of een branderig gevoel veroorzaken.

    Lees verder/Bron:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU2b.htm

    Reageer
    #4

    Oke bedankt ik heb het even gelezen en volgens mij komt het wel redelijk overeen met waar ze last van heeft! Ik zal het der morgen even laten zien en ervan proberen te overtuigen dat we echt even naar de huisarts moeten, ze is nogal verlegen dus wilde dat nooit doen, misschien dat het hiermee lukt!

    Bedankt alvast!

    Reageer
    #5

    Laat je weten hoe het gaat?

    Reageer
Reageer op: Tijdens het vrijen ondervindt mijn partner hevige pijn aan de vagi


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief