Tampon in baarmoeder??

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ik weet best dat een tampon zich in de baarmoederhals kon verstoppen. Ik was ooit een tampon vergeten uit te halen en enkele WEKEN later bleek mijn tampon in mijn baarmoederhals te zitten. Ik kon deze zelf naar onder trekken.

    Nu begrijp je dat ik na dit incident redelijk paranoïde ben geworden. Ik had 's avonds een tampon ingebracht en 's morgen was ie weg. Heb ik hem nu 's nachts met naar het toilet te gaan uitgedaan, ik weet het dus niet meer. Ik heb zelf al gevoeld maar denk niet dat er een tampon in mijn baarmoederhals zit. Ik voel wel vanalles maar niets waarvan ik onmiddellijk zeg 'dat is een tampon!!', wat ik die keer wel onmiddellijk door had.

    Nu heb ik schrik dat die tampon tijdens het vrijen mijn baarmoeder is 'ingeduwd'. Ik heb wat pijn in mijn onderbuik maar niets abnormaal, dit heb ik nog wel eens gehad. Kan het dat een tampon tijdens sex mijn baarmoeder is ingeduwd??

    Reageer
    #2

    Een tampon kan niet in de baarmoeder verdwijnen. Mocht je toch twijfels hebben of de tampon in de vagina is achtergebleven, dan kun je het beste je huisarts bezoeken.
    Een achtergebleven tampon kan leiden tot TSS

    Succes!

    Reageer
    #3

    Ik ben praktisch zeker dat de tampon niet in mijn vagina zit.
    Als ik heel zeker weet dat een tampon niet in de baarmoeder kan geraken, hoef ik me verder geen zorgen te maken... Waarom kan er geen tampon in de baarmoeder geraken??

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Tampon in baarmoeder??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief