Stekende pijn in vagina bij drukken in navel

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Al sinds ik klein ben ben ik erachter gekomen dat als ik in mijn navel druk ik steken krijg in mijn vagina. Toen ik er met een vriendin over sprak bleek dat zij hetzelfde heeft. We zijn erg benieuwd wat de oorzaak is maar op internet kunnen we geen antwoorden vinden.

    Wij hopen dat u ons verder kan helpen.

    Alvast bedankt

    Groeten, Anna Mae

    Reageer
    #2

    Dit is eigenlijk een gemeenschappelijke sensatie en komt uit het stimuleren van de urachus. Mannen kunnen ook soms het gevoel wat stimulatie in het kleine bekken door het aanraken van binnen in de navel. urachus (U-rah-kus) Een vezelachtige koord dat de urineblaas verbindt met de navel (navel). De urachus wordt gevormd als het allantoïs stalken tijdens de foetale ontwikkeling en duurt door het leven. Ook wel de mediaan navelstreng ligament.

    Reageer
    #3

    Hai Anna,
    Je navel was het voedings-element/orgaan dat je verbond met je moeder; geen wonder dat je navel nog steeds een aantal aders, slagaders, en neuronen bevat, en die op hun beurt weer connecties hebben met de omliggende organen, waaronder je baarmoeder.
    Het is niet verwonderlijk dat juist je baarmoeder nog steeds een neurale connectie heeft; tenslotte gaat vandaar uit het "leven" verder.
    Dus die "steken" uit je vagina komen oorspronkelijk uit je baarmoeder.
    Ik hoop dat ik je iets verklaard heb,
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #4

    Beste allen, dit probleem klinkt bekend bij mij. Sinds 5 jaar kamp ik met dit probleem. bij mij is het begonnen mt pijn in de navel, een paar maanden later ogezette buik. gaal overgeven, misselijkheid en veel hoofdpijn, maar geem koorts. Nu de laatste jaar heb ik constand vaginale infecties. Ik weet niet of dit allemaal verband hebben met elkaar. maar dit had ik voorheen niet. Ik ben in 2005 bevallen en sinds 2,5 jaar proberen mij man en ik zwanger te raken maar lukt niet. Soms ben ik overdatum maar na ongeveer 2 weken begin de buik klachten weer en pijn in de vagina en dan kleine bloedingen. Ik weet niet wat dit is. loop al jaren bij dehuisarts maar hun kunnen niks vinden.
    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn of advies?

    Reageer
    #5

    Ik heb hier heel erg last van steken van me navel naar me blaas als ik plas is de steek zo erg dat ik niet kan uitplassen tijdje niet gehad maar nu weer ik kan soms ook niet plassen omdat de steek zo erg is. Zovaak naar de dokter geweest maar ze kunnen maar niks vinden en ik baal hier van ook als ik in me navel zit voel ik die steken

    Reageer
Reageer op: Stekende pijn in vagina bij drukken in navel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief