Vaginale stank maar geen jeuk en geen abnormale afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een tijdje geleden erg last gehad van een niet zo frisse geur van daar beneden. Ik heb toen online iets besteld voor schimmelinfectie. Ben toen tijdens de kuur ongesteld geworden (is dit erg?) De geur bleef maar aanhouden. Een stuk minder (!) maar het was nog steeds niet zoals het hoort. Ik heb toen op advies van m’n vriendin een tampon met yoghurt voor het slapen gaan ingebracht. En heb ik normaflor vaginaal tabletten gebruikt. Ik vergeet alleen soms een kuur af te maken. Het waren twaalf tabletten en ik ben om de dag vergeten er eentje in te nemen.

    Nu is de geur bijna weer normaal, alleen had ik laatst seks met mijn vriend en toen begon er weer een geur op te komen. Een minder aangename geur, maar nog net niet zo erg dat hij het kon ruiken. De ene keer rook je het wel en de andere keer weer niet zo goed. Ik schaamde me echt dood!

    Nu heb ik de dokter maar weer gebeld en gezegd dat ik last heb van een vaginale infectie. Maar klopt dit wel?

    Ik heb geen jeuk, niet meer afscheiding dan normaal. Het ruikt alleen na de seks sterker dan normaal.

    Reageer
    #3

    Sowieso is het heel belangrijk een kuur altijd af te maken! Als je er om de dag een vergeten bent kan je al niet rekenen op een volledig goede werking van het middel.

    Verder denk ik dat de kans klein is dat het een schimmelinfectie is, omdat je aangeeft geen last van jeuk te hebben en niet meer afscheiding hebt. Dit zijn twee typische kenmerken van een schimmelinfectie. En daarbij ruikt de afscheiding tijdens een schimmelinfectie vrijwel niet (dit dacht ik tenminste, weet het niet helemaal zeker!). Maar goed dat je in elk geval bij de huisarts langsgaat. Hij/zij kan je vast beter helpen. 🙂

    Reageer
    #4

    Hoe gaat het nu?

    Reageer
    #5

    Ik heb sinds een maand een vieze visachtige geur uit mn vagina, verder heb ik een zeurende lage rugpijn, pijn in mn omstreek mn bekken, pijn tijdens de seks, geen abnormale afscheiding, de afscheiding die ik nu heb is waterig en niet extreem dik, licht van kleur varierend van helder tot wit geen bloedingen. Ik heb wel last van dat ik soms mn urine niet kan ophouden. Wat erg storend is, ik heb in het ziekenhuis uitstrijkjes lagen maken, ik hoor pas over 3 weken de uitslag. Ik heb al 6 jaar dezelfde bed partner.

    Reageer
Reageer op: Vaginale stank maar geen jeuk en geen abnormale afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief