pijn, donkere afscheiding en licht bloedverlies na ontmaagding

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    2 dagen geleden ben ik ontmaagd. Heel stom, maar ik heb het onveilig gedaan. Zwanger ben ik niet, maar mijn vagina is een beetje gevoelig (doet niet heel erg veel pijn), ik heb hele lichte bruine afscheiding en ik heb telkens als ik naar de wc ga het idee dat ik iets van een wondje openhaal, waardoor ik wat op het wc papier zit.
    Is dit heel raar of kan dat ook gewoon zijn, omdat ik ontmaagd ben?
    Het zijn geen heftige symtomen, maar ik wil even van andere horen of dit normaal is.
    Alvast bedankt!

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Tegen de schraalheid kun je wat Sudocrem smeren (niet IN je vagina...) Maar hoe weet je dat je niet zwanger bent dan, slik je de pil? De pil beschermt niet tegen SOA's. Heb je nog vragen, stel ze gerust.

    Groetjes Emma

    Reageer
    #3

    Ik slik de pil ja. En ik heb gekeken naar de symtomen van een soa, maar ik heb ze niet echt en ook niet in hevige maten. Ik wil best een test laten doen bij de dokter, maar alleen als mijn ouders er niet achter kunnen komen, is dat een mogelijkheid?

    Bedankt nog voor je reactie ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Bij mijn ontmaagding, heb ik gebloed, ook net als jij had ik de dagen erna wat lichte bruine afscheiding. Dit was wat oud bloed, omdat ik ook wat ingescheurd was. Dat is dat branderinge gevoel. Niet iets om je ernstige zorgen om te maken. Is net als zo'n vervelend kloofje in je mondhoek, die iedere ochtend openspringt. Dus zoals Emma zei, vet houden, beetje ongeparfumeerde vaseline helpt ook. Voor de rest, zo snel mogelijk aan de pil, of andere vorm van anticonceptie. En een soatestje is nooit verkeerd, zeker als het niet zijn 1ste keer was.

    Reageer
    #5

    Hoi ja ik ben ook ontmaagd heb precies het zelfde heb gewoon een zwangerschap test gedaan was niet positief als het niet vertrouw let dan op je ingesteldheid en ga aan de pil

    Reageer
Reageer op: pijn, donkere afscheiding en licht bloedverlies na ontmaagding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief