kinderloos door aziatische baarmoeder?

Online ZorgZus
  • #1

    De vriendin van mijn broer heeft over veel dingen gelogen waar ik hier niet verder over wil uitwijden.
    Ze heeft aan mij verteld dat ze een Aziatische baarmoeder heeft en daardoor [u]niet[/u] zwanger kan worden (ze is 40 en heeft een zoon van 11 mijn broer is veel jonger) Ze vertelde dat ze dan een ernstig niet levensvatbaar kind zou krijgen of het kindje zou in de baarmoeder al overlijden.
    Nou kan ik hier niets over terug vinden op google. Behalve dat het niet klopt.

    Tegen mijn moeder heeft ze verteld dat ze na de (vaginale) bevallling van haar zoon een klein stukje baarmoeder verwijderd hebben en dat ze daardoor [u]niet[/u] in staat is om zwanger te worden.

    Geen idee of dit waar is. Dit wil ik ook aan jullie vragen. Kan het zo zijn dat er een stukje van je baarmoeder is verwijderd of dat je een aziatische baarmoeder hebt en dat je daardoor niet meer zwanger kunt worden?

    Als ze geen kids meer wil .. oke. Maar mijn broer is nog zo jong (onder de 30) En wilde graag kinderen maar accepteerd dat dat niet kan.. Maar als ze niet wil en er over liegt dan wil ik wel dat hij een eerlijke keuze kan maken.

    bvd groetjes Tweeg

    Reageer
    #2

    aziatische baarmoeder bedoelt ze vast mee een gekantelde baarmoeder
    dit zie je vaak bij aziatische vrouwen vandaar de benaming
    ik heb er ook last van (ben half indisch) maar heb wel 2 kinderen dus daar kan het sowieso niet aan liggen.

    Een baarmoederverwijdering is in zijn geheel niet een gedeelte wat wel weer kan zijn is dat het stukje baarmoeder wat in je vagina zit de baarmoederhals. Maar ook hiermee kan je zwanger worden het bemoeilijkt vaak wel maar theoritisch gezien kan het wel.

    Reageer
Reageer op: kinderloos door aziatische baarmoeder?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief