IS DIT NORMAAL ?!

Online ZorgZus
  • #1

    [i]hey,

    k heb echt een lelijke vagina over het algemeen maar ik heb mijn binnenste schaamlippen na buiten hangen, en ze plakken ook aan elkaar, terwijl ik ze elke dag was, er blijft ook soms papier tussen hangen, en mn vagina stinkt dan enorm, ook na het wassen, ik weet niet hoe dit komt. ik heb ook bijna een relatie en die jongen wil al meer, maar ik durf niet omdat die dat misschien ziet of ruikt en dat het daardoor over is ..

    en dan nog 1 vraag laatst had ik erg dik slijm in mn onderbroek zitten, k wou het beter zien en pakte het weg met een wattenstaafje,ik kon er zelfs een bolletje vn draaien, dit is niet niet normaal of wel ?

    alsjeblieft reactie's ik weet niet wat ik moet doen !!

    groetjes loves[/i]

    Reageer
    #2

    Hallo Loves,
    Het is heel normaal dat je binnenste schaamlippen groter/langer zijn dan je buitenste schaamlippen. Dat is niets om je zorgen om te maken. De meeste vrouwen hebben dit overigens. Alleen als je er echt last van hebt -pijn tijdens fietsen oid- zou je er eventueel iets aan kunnen doen, maar als jij het alleen maar 'lelijk' vind, dan zul je vanaf nu moeten leren je eigen lichaam te gaan accepteren zoals dat is.

    Wat betreft het ruiken van je vagina, dat komt ook heel vaak voor. Tips om er vanaf te komen staan op deze site. Maar was vooral je vagina nooit met zeep, dat wekt alleen maar irritaties en jeuk op. Gewoon met lauwwarm water en zeep is echt voldoende. Draag gewone katoenen slips en probeer strings, inlegkruisjes en panty's te vermijden. Dit gaat alleen maar broeien en zorgt voor extra afscheiding en jeuk. Af en toe een vaginale douche kan geen kwaad (Lactacyd) om de zuurtegraad van je vagina weer op peil te krijgen.

    Dik slijm in het kruis van je slipje, lees deze site maar eens over 'witte vloed': http://www.sexwoordenboek.nl/witte_vloed

    Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
    Liefs, Emma

    Reageer
Reageer op: IS DIT NORMAAL ?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief