Rommelende, lichte kramp bij baarmoeder: zwanger of iets anders?

Online ZorgZus
  • #1

    hallo!

    Ik weet niet of dit de goede plaats in t forum is, maar heb em maar hier neer gezet...

    ik gebruik al heel lang de pil, maar ik heb hem wel eens iets te laat genomen ( bijv de 12u erna met 2/3u overschreden ). Ik heb een vriend, en heb daarom ook wel eens sex.

    Nu had ik al paar keer het gevoel dat ik zwanger was, maar was het uiteindelijk niet zo ( Dokter zei het, test zei het ). Maar omdat ik zo graag NIET zwanger wil zijn, stress ik heel snel hiervoor. Nu ben ik 1 - 1,5 week geleden ongesteld geweest, en wordt ik over 2 weken pas weer ongesteld. Maar ik heb nu al 2 dagen een gevoel bij me baarmoeder, alsof ik ongesteld moet worden!!

    Ik heb wat research gedaan, maar overal kom ik gelijk bij zwangerschap uit... kan het ook gewoon iets anders zijn?? ( Ik wil namelijk echt niet zwanger zijn!! )

    Hiernaast kan ik ook wel wat symptonen vinden..:

    - Lichte krampjes in de onderbuik dus ( echt bij de baarmoeder.. )
    - M'n vorige menstruatie duurde 4 kleine daagjes ( normaal 5? ) en niet zo heftig, maar wel donkerrood bloed
    - Emotioneler
    - Plassen vaker
    - Meer zin in zoetigheid
    - opgezette buik
    - winderigheid
    - rommelend in de onderbuik
    - moe? maarja, dat kan altijd soms zo zijn..
    - wit vloei een dagje gehad

    Maar ik heb ook een lastige stoelgang.. Soms doe ik maar 1 x in de 2-3 dagen een grote boodschap, en laatst zat er ook slijm bij mijn ontlasting. Meestal is het echt hele harde ontlasting, maar vrijwel de laatste tijd niet meer zo, meer gewoon normaal..
    Zou dit ook misschien iets kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Romy,

    ik zit met een soortgelijke vraag en ik wordt heel onrustig van die onzekerheid. Ik heb altijd een regelmatige cyclus gehad, soms verschil van 2 - 3 dagen maar over het algemeen regelmatig en bijna geen last van menstruatie klachten muv een wat zeurderig gevoel in mijn buik maar menstruatie zet gelijk dan vaak door.

    Nu heb ik 1,5 week geleden geklust en via berekening op internet had ik rond afgelopen zondag mijn innesteling en sindsdien voel ik van alles (maak mijzelf er ook gek mee), het begon met een verkoudheid/ grieperig gevoel van de een op andere dag terwijl ik dat meestal wel voel opkomen en terwijl ik bijna nooit ziek ben. Vervolgens rood/bruine slijmerige afscheiding tot 2x toe en alleen bij het afvegen, dat is sinds 2 dagen gestopt en nu heb ik last van rare krampen in mijn buik, wat ook anders voelt dan menstruatiepijn, vannacht niet kunnen slapen, heb een opgezette buik, een weeeig/hol gevoel en niet het gevoel hebben vol te zitten terwijl ik gewoon gegeten heb, en gisteravond had ik opeens trek in ben en jerry's, ook gehaald, dat heb ik geloof ik al meer dan een jaar niet meer gegeten.

    Vandaag zwangerschapstest gedaan, maar ongeduldig als ik ben had ik paar glazen water en kop thee op toen ik moest plassen, niet handig, en test gaf negatief aan, waarschijnlijk ook te vroeg getest, aangezien NOD of zaterdag is of dinsdag.

    Wordt er erg onrustig van, heb een grote kinderwens en het zou een wonder zijn als ik zwanger bleek te zijn maar ik wil er niet op hopen maar ben er toch elke keer mee bezig

    Reageer
    #3

    Hallo vlinder, het is al enige tijd geleden maar ik vroeg me af of je alsnog zwanger bent geworden.. je verhaal is namenlijk sprekend die van mij.. ben gestopt met de pil. week daarna ongesteld geworden en dat was eind mei begin juni. nu zijn we halverwege juli en niet ongesteld.. maar wel rommelnd gevoel in de onderbuik, opgezette buik en meer last van winderigheid..koud, rillerig etc.
    Ook een test gedaan maar uitslag negatief.. of ik heb te vroeg getest ik weet het niet.. maar vooralsnog geen ongesteldheid of wat dan ook..

    Help

    Reageer
    #4

    Linda was je voor toen alsnog zwanger? Ik heb nu precies hetzelfde als jou! Al 4 maand geen ongesteldheid na stoppen pil en vandaag rood/bruin bloed bij afvegen, krampen en korte hevige steken gehad, maar niet ongesteld!

    Reageer
Reageer op: Rommelende, lichte kramp bij baarmoeder: zwanger of iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief