Enorme buikpijn – endometriose –

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    In juni 2010 is bij mij endometriose ontdekt (op 18 jarige leeftijd!). Ik heb een labroscopie ondergaan om de chocoladecyste die aan mijn linkereierstok zat (13,5 bij 8 cm) operatief te verwijderen.

    Sindsdien sta ik onder regelmatige controle bij de gyn. Mijn laatste afspraak was in mei en toen was ik 'schoon'. Ik slik de yasmin 30 constant door om te voorkomen dat ik ongesteld wordt, aangezien dit de oorzaak was van het ontstaan van de cyste.

    De afgelopen weken heb ik erg veel, helder witte afscheiding. Vrijdagochtend ontdekte ik een flinke slijmprop, ik denk zo'n 8-9 cm lang en 2 cm dik in mijn ondergoed.

    Nu kreeg ik vrijdagavond, vrijwel direct na seks, enorme steken in mijn buik net onder mijn navel. Deze pijn straalde uit naar rug en flanken.
    Ik heb toen wat pijnstillers ingenomen en ben gaan slapen.
    Nu, 3 dagen later is die ernstige pijn weg maar voelt mijn buik nog steeds opgezet en bij vlagen ook zeer pijnlijk. De pijn zit vlak onder mijn navel, net boven mijn schaambeen en straalt uit naar zowel de linker- als de rechterkant van mijn navel. Af en toe voel ik bij mijn vagina, binnenin, ook korte, heftige steken.

    Ik kan pas donderdag terecht bij de gyn en maak me echt verschrikkelijk zorgen. Ik heb net voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan en die is negatief.

    Kan iemand mij misschien helpen?

    Reageer
Reageer op: Enorme buikpijn – endometriose –


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief