bultjes bij vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Sorry voor het lange verhaal maar ik wil er zeker van zijn dat ik niks vergeet. Ik heb al een aantal berichten gelezen over zoiets, maar ik weet niet of dat van mij wel hetzelfde is dus hier toch een nieuwe.

    ik heb laatst een keer onveilige seks gehad, die week daarna kreeg had ik links en rechts van mijn vagina opening 2 best grote witte blaartjes. Ze jeukten heel erg en ik ontdekte dit voor ik ging slapen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd waren de blaasjes weg en was het rood geworden en een beetje nattig. (Ik herkende dit van wat ik ooit eerder had, en dacht toen dat het kwam dat ik klem had gezeten tijdens het fietsen ofzo. Dit had k toen behandeld met sterilon en dat was helemaal weggegaan.

    Dat wilde ik nu dus weer doen en toen het bijna weg was werd ik ongesteld. Bij tampons loopt het er bij mij vaak langs dus ik doe altijd maandverband in. Dit bleef helemaal aan mijn vagina plakken en na al het fietsen en paardrijden die dagen kreeg ik een branderig gevoel. Ik denk dat het kwam door het maandverband dat schuurde maar weet dit dus ook niet zeker. Toen de ongesteldheid over was, kreeg ik ineens allemaal velletjes bij mijn vagina. Rondom de opening begon het aan beide kanten helemaal te vervellen. Ik heb er veel vaseline opgesmeerd en toen ik dacht dat dat bijna over was, zag ik dat op de plek waar het vel eraf was weer nieuwe bultjes kwamen, deze keer veel meer.

    Het zijn allemaal rode bultjes, sommige met een wit puntje erin sommige niet. En weer die 2 grotere aan beide kanten van mijn vagina en dit begon weer vanaf voor af aan. Ze zijn wit, en toen ik wakker werd zat er allemaal wit spul op en was het geen blaasje meer. toen ik dit wegveegde leek het weer alsof het weg was, maar nu een paar dagen later is het weer een soort wondje dat opnieuw wit aan het worden is.
    Ik heb pijn met lopen, fietsen en paardrijden. Ik begin nu ook te twijfelen of de bultjes ook in mijn vagina beginnen te komen. Eerst zag ik daar niks maar nu twijfel ik. Er zitten een soort oneffenheden zeg maar maar gewoon dezelfde kleur als mijn vagina. Niet echt bultjes volgens mij. Ook heb ik al een lange tijd last van veel witte afscheiding. Niet klonterig of zo. (Zover ik me kan herinneren heb ik dit al best lang ook al voor de klachten.)

    Ik las over soa's maar ik vroeg me af omdat ik het al eerder heb gehad of het wel van die ene jongen is. Dat maakt verder ook niet uit maar de vorige keer is het vanzelf weggegaan kan het dan wel een soa zijn?
    Omdat het deze keer zo lang duurt maak ik me toch wel zorgen.
    Ik zocht op naar herpes maar op de plaatjes zijn het echte blaasjes met heldere vloeistof en dat heb ik niet.
    Tijdens de eerste verschijnselen had ik dus wel koorts. Ik lees ook overal over pijn bij het plassen maar daar heb ik geen last van. Ik las ook over opgezette liezen? Volgens mij heb ik dat wel. Het jeukt in ieder geval ontzettend!!

    Ik maak me heel erg zorgen maar mijn moeder mag echt niet weten dat ik seks heb gehad. Ik durf ook niet naar de huisarts omdat ik dan een afspraak moet maken en niet weet wat ik tegen mijn moeder moet zeggen waar ik heen ga want ik mag bijna nooit weg. Ik heb ook niet zo'n goeie band met haar dus dit vertel ik haar zeker niet. Ook ben ik net 18 en heb niet zo heel veel geld. Ik weet niet wat dat allemaal gaat kosten om naar de huisarts te gaan, soa onderzoek, middeltjes enz.

    Bedankt voor het lezen!!

    Reageer
    #2

    Oei meid dat klinkt niet zo goed!! Denk dat het belangrijk is dat je je snel laat testen. snap dat t spannend is maar het is wel belangrijk! je kan via de ggd een gratis en anonieme soa/hiv test laten afnemen. Heb ik zelf laatst ook gedaan. Ik vond t erg spannend. En had een man die de test afnam (dacht al: ohjeeeee!)Je krijgt eerst een vet lange vragen lijst die je moet beantwoorden. Ik voelde me wel een beetje onzeker om er zo hardop eerlijk antwoord op te geven tegen die man en was al bang dat ie met zo'n eendebek me van onder ging inspecteren maar ik mocht zelf het watten staafje in mijn vagina inbrengen en m zachtjes ronde draaien. daarna moest het watten staafje in een speciaal soort reageer buis en kon ik hem in een speciaal kastje in de wc daar achterlaten. Voor de hiv/ aids test word er bloed geprikt (dit moet je vaak van te voren aan geven) Daar moet je wel een afspraak voor maken. Voor de uitslag kun je gewoon bellen. Dat scheelt "verdachte" brieven op je thuis adres. Als je t te eng vind kan je altijd vragen of je vriendin mee gaat. T is denk ik wel belangrijk!!!! veel succes!!

    Reageer
    #3

    tips voor smoesen: bij een vriendin huiswerk maken (moet zij er wel van weten natuurlijk!) als t een vriendin is die mee gaat wil ze t vast wel mee spelen!

    of: Je kan een extra les op school volgen voor die toets die zo moeilijk word!

    Of: je bent op pad gestuurd door sinterklaas met een zeer geheime missie! (wel een klein kadootje kopen wat in de schoen kan dan)

    Je kan vrijwillig een film kijken voor de lol of met betrekking tot een vak op school bijv: voor nl: turks fruit, ik ook van jou, de vierde man. wel zorgen dat je over de film kan vertellen als je ouders hier naar vragen.

    extra corvee.

    gaat met een vriendin de stad in.

    extra gymles volgen om je cijfer op te halen.

    moet op school huiswerk op de pc maken met een speciaal programma wat op school draaid.

    of uhh tja kan veel meer bedenken kijk maar ff of je hier wat aan hebt of dat ik nog ff door moet gaan ๐Ÿ˜›

    Reageer
Reageer op: bultjes bij vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief