al anderhalf jaar buikpijn

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, ik heb een vraag maar zal eerst mijn verhaal doen. Ik ben een meisje van 15 jaar en ik heb vanaf mijn twaalfde heel heftige menstruaties gehad, en in april 2010 ging die 'menstruatiepijn' niet meer weg. ik ben naar de dokter geweest, er is een echo gemaakt en daar kwam uit dat ik een cyste van 7,5 cm vast had zitten aan mijn eileider. en dat ie af en toe draaide en dat ik dan zo'n erge pijn kreeg omdat het de bloedtoevoer afsloot. daarna direct geopereerd en de cyste is aangeprikt. Na de tijd een paar dagen pijnvrij geweest en daarna is de pijn terug gekomen, ze hebben me toen 2 weken gelaxeerd en weer een echo gemaakt, bleek dat er weer een cyste zat. wij hebben toen om second opinion gevraagd in Nijmegen. en ze hebben toen middels een operatie, de cyste en mijn eileider weggehaald. Daarna weer een week of zo pijnvrij, en weer pijn. toen bleek dat er een verkleving zat. Weer geopereerd en opgelost, maar daarna hetzelfde verhaal. een paar weken pijnvrij en het was er weer. Daarna nog een keer geopereerd aan inwendige hechtingen. maar dat heeft niets opgelost.
    Nu al van alles geprobeerd, zenuw verdoven, alternatieve homeopathie, chiropractie, maar niets lijkt te werken. Weet iemand wat dit is, begin toch wel behoorlijk wanhopig te worden.

    p.s de chiropractor denkt dat ik veel verklevingen heb.

    Ik hoop een antwoord te krijgen
    Groetje Lenthe (15)

    Reageer
    #2

    nogal heftig zoveel pijn en operaties op je 15e.
    deze vraag vind ik helaas niets voor het forum, hiervoor moet je echt bij de specialist zijn, alleen hij kan in je kijken.
    misschien zit er straks niets anders op dan de eileider te verwijderen, het is dan wel helaas zo dat je minder vruchtbaar bent, maar je kan nog wel zwanger worden en misschien ben je dan eindelijk van de pijn af./
    overleg dit met specialist.
    sterkte, Brenda

    Reageer
Reageer op: al anderhalf jaar buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief