klein blaasje aan de binnenkant vande binnenste schaamlip

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi iedereen!

    Ik ben 19 jaar en had drie weken terug erg veel last van jeuk aan de ingang van mijn vagina. Ik dacht dat dit was omdat mijn regels net gedaan waren en ik wat irritatie van de tampons had ( had nl een nieuw merk geprobeerd zonder inbrenghulsel )maar nu heb ik terug last van die jeuken ook meer aan mijn binneste schaamlippen nu zag ik daar aan de binnenkant percies twee heel kleine witte blaasjes zitten ze doen geen pijn maar vond dit wel raar. Ik denk niet dat het een SOA is omdat het net gedaan is met mijn vaste vriend ( we gebruikten dus wel geen condoom want we waren al 2 jaar samen en ik neem de pil ) maar misschien is hij vreem gegaan ( al betwijfel ik dat ) en ik heb na hem niemand meer gehad en voor hem alleen 1 vast vriendje en dat was altijd met condoom..

    Alvast bedankt voor jullie hulp!

    Reageer
    #2

    Hoi meissie,

    Tijdens het googlen kwam ik op jouw verhaal en ik heb exact dezelfde klachten. Ik zou hier graag van jou horen of je al weet wat het is, en wat je er aan kunt doen.

    Anoniempje...

    Reageer
    #3

    ik heb preciess het zelfde en weten jullie het al?

    Reageer
    #4

    Hoi!!

    Ik heb net hetzelfde probleem... :s
    maar bij mij komt en gaat die jeuk. Echt redelijk raar om wille van het feit dat
    het deze keer echt redelijk pijn doet en niet jeukt... :s
    Ik hoop gwn dat het deze keer ook weggaat want ik maak ij zorgen en ik
    heb geen zin om naar de dokter te gaan.
    Het voelt eerder al zo... schaafwondjes al ik eraan kom

    Reageer
    #5

    ik heb precies het zelfde maar heb nog helemaal geen seks gehad...

    Reageer
    #6

    al wat bekend? Ik heb het ook!

    Reageer
    #7

    lieve dames,

    Google eens op genitale herpes. Ik weet het, het klinkt super eng en erg. Ik heb in mijn leven 1 vriend gehad en we waren elkaar eerste. We hebben ons hele leven dus alleen mer elkaar gedaan. Maar een maand geleden kreeg ik last van jeuk, blaasjes en branderigheid bij plassen. Mijn dokter vertelde me dat ik een soa had (herpes genitalis) en hij vertelde me ook dat dat prima kan wanneer je het nooit met iemand anders hebt gedaan. Het kan overgebracht worden door koortslippen (het hoeft niet dat je sekspartner die heeft want herpes is “overal”. Raadpleeg je dokter. Heel veel succes. Herpes hou je voor je hele leven maar de symptomen kan je altijd onderdrukken.

    Reageer
Reageer op: klein blaasje aan de binnenkant vande binnenste schaamlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief