Rood&jeuk

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Ik heb een week terug seks gehad (met condoom), en heb sindsdien erg veel jeuk bij de opening van de vagina, en na het krabben (wat ik niet zou moeten doen, ik weet het) gaat het ook wel pijnlijk prikken. Ook zijn de binnenste schaamlippen rood.
    Ik heb géen pijn bij het plassen, rare afscheiding of bultjes.

    Kan het zijn dat ik een soa heb?

    Ik moet er misschien wel even bij zeggen dat ik al een aantal maanden geen seks had gehad, dus misschien is het gewoon een soort irritatie omdat mijn vagina het niet meer 'gewend' is? Of werkt dat niet zo?

    Helpt alstublieft! Als het nodig is zal ik wel naar de dokter gaan, maar wil liever niet want het was een one night stand..
    En ik twijfel dus of het wel een soa is omdat bultjes en vreemde afscheiding ontbreken.

    mvg,
    Marinda

    Reageer
    #2

    Als je een condoom hebt gebruikt, is het niet logisch te denken aan de SOA. Ik vind jouw tweede verklaring veel aannemelijker.

    Reageer
    #4

    Nee dat leek mij ook niet logisch, maar ik heb bij mijn vorige vriend / toen ik voor het eerst ooit seks had nooit ergens last van gehad, dus wist niet of dit een natuurlijke reactie kon zijn.

    Voel me nu iets geruster, bedankt!

    Reageer
Reageer op: Rood&jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief