om de 2/3/4 maanden een raar pijnlijk bultje op mijn schaamlip

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb ongeveer om de 2/3 maanden een klein rood bultje op mn schaamlip(binnen) het doet erg pijn maar als ik het uitknijp is het gelijk weg. Ik heb al een soa test gedaan maar daar kwam niets uit en ik ben naar de dokter geweest maar dat was met het eerste bultje en die heeft het nogmaals getest op herpes maar dat was het niet. Het is niet heel erg maar ik wil wel echt weten wat het nou is maar heb geen zin om weer naar de dokter te gaan.
    Op internet zie ik veel over bultjes maar niet zoals dit..
    hopelijk weet iemand wat dit kan zijn.

    Reageer
    #2

    Ik heb het vermoeden dat het dan een verstopt kliertje kan zijn dat actiever is als gevolg van hormonen of stress. Onschuldig dus, maar lastig omdat het vaak terugkomt. Je zult zien dat als je minder stress hebt en evenwichtiger leeft, dat het dan veel minder voorkomt!

    Reageer
    #3

    Vast een hormonaal kliertje dat als gevolg van schommelingen in de hormoonhuishouding actiever wordt. Niets ernstigs dus.

    Reageer
    #4

    Oke bedankt voor deze info. Allen dat bultje is niet altijd op dezelfde plek dus kan het dan wel een kliertje zijn?

    Reageer
    #5

    De gehele vagina en in mindere mate de vulva, en dus de labia (schaamlippen) zitten vol met dit soort kliertjes. Net zoals de huid van jouw gezicht (als je goed kijkt, kun je de gaatjes in de gezicht zien van de zweetkliertjes). Deze kliertjes verzorgen de soepelheid van de huid en het vochtig worden tijdens seksuele opwinding. gedurende de cyclus is rond de eisprong de vagina het meest ontvankelijk en zullen er dus eerder actieve kliertjes verstopt kunnen raken.

    Reageer
    #6

    HELP ik heb een rood bultje naast mijn schaamlip.
    ik weet niet wat het is alleen het word steeds groter na die 2 maanden. weet iemand mischien wat het is???

    Reageer
Reageer op: om de 2/3/4 maanden een raar pijnlijk bultje op mijn schaamlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief