Er hing iets uit mijn vagina?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo.
    Ik ben een meisje van 16 dat al twee jaar seksueel actief is. Ik was al vroeg volgroeid en heb nooit last ondervonden aan mijn vagina. Maar mijn vriend vertelde mij net dat er na de seks eergisteren 'een stuk vagina' naar buiten hing, ik heb het zelf niet gezien en geen flauw idee waar hij het over heeft. Ik heb daarnet al eens gekeken maar ik zie niets abnormaal aan mijn vagina. Weet iemand wat dit misschien kan zijn?

    Reageer
    #2

    Was het niet misschien de condoom die jullie hebben gebruikt? Of dat hij je kleine schaamlippen misschien bedoelde? Van 'een stuk vagina' dat zomaar naar buiten komt heb ik echt nog nooit gehoord. Bovendien heb jij nergens last van en zie je zelf niets vreemds, dus ik denk dat hij zelf niet zo goed weet wat hij nou gezien heeft. Vraag het hem nog maar eens!

    Reageer
    #3

    Je kent jouw vagina zelf het beste. Als je zelf niets bijzonders ziet of merkt, geen last hebt van afscheiding of jeuk, geen pijn hebt en er nu helemaal niets opvallends te zien is, en als je met je vingers aan de binnenkant niks geks voelt, dan is er niets aan de hand, en kun je jouw vriendje misschien eens uitleggen hoe een vagina eruit ziet.

    Reageer
Reageer op: Er hing iets uit mijn vagina?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief