Cyste in mijn rechtereierstok en ik voel hem

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een vrouw van 42. Een paar weken geleden kreeg ik zo nu en dan flinke steken in mijn onderbuik, die steken liepen door naar mijn anus.Maarja om daar gelijk mee naar de dokter te gaan deed ik niet. 2 weken geleden kreeg ik een hevige pijnaanval in het weekend, ik kroop in elkaar als een foetus. 2 paracetamol ingenomen ennaar dik een uur werd het draagelijk. De volgende dag was het weg. Vrijdags zat ik op mijn werk en van ene op andere moment kreeg ik weer zo aanval. Collega's raden mij aan naar de arts te gaan en niet zo het weekend in te gaan. Bij de huisarts dachten we aan liesbreuk, niersteen of blinde darm. De zondag erna kreeg ik weer zo aanval. Met spoed ben ik die maandag naar het ziekenhuis geweest voor een echo. De arts gaf aan niks bijzonders te zien. Donderdags weer naar huisarts en kreeg daar te horen dat er een cyste zat in mijn rechter eierstok van 6 cm en dat dit behoorlijk groot was voor je eierstok.
    Toen ik het besefte later op de dag werd ik er toch wel emotioneel van. Tenslotte ga ik met mijn man met de feestdagen cruisen.
    Nu moet ik 16 nov naar gynaecoloog die gaat kijken of cyste er zo uitkan of met eierstokk. Maak mij niet uit, als hij maar de vakantie eruit is en ik opgeknapt ben met mijn vakantie.
    Sinds die zaterdag merk ik wel dat als ik ergens tegen aan leunt iets klopt in buik, net of het verteld dat hij klem zit.

    IK voel hem duidelijk zitten daar. Ook met hele dag aan mijn buro voel ik hem en net of het door trekt naar been en rug.
    IK WIL GRAAG WETEN OF ER MENSEN ZIJN DIE DIT BEKEND VINDEN KLINKEN. Of ligt het aan mij????

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Er werd eerder ook wel een cysteine 4 cm bij mij geconstateerd bij de eerste echo. Na een maand weer een echo gemaakt en weg was zo een cyste. Dat zijn mij ervaringen geweest.

    Reageer
    #4

    Danielle68, precies mijn verhaal. Hoe is dit afgelopen bij jou?

    Reageer
Reageer op: Cyste in mijn rechtereierstok en ik voel hem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief