Pijn in mijn onderbuik

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben een vrouw van 22 jaar, heb een dochter van 2 en het is iets heel erg raar gebeurt na mijn menstruatie. Eingelijk 2 weken na mijn menstruatie had voor 2 dagen achter elkaar vreselijke onderbuik pijn zoals ik voelde iets ondergaan. Heb nog steeds pijn maar niet zo erg, sinds voel ik me niet zo lekker, mijn onderbuik is heel erg hard en lijkt als ik in 3 maanden zwanger zijn. Na de bevalling heb wel soms last van bruine afscheiding, deze keer ook dus daarom heb ik het niet seriouse genomoen. Normaal heb ik 5 dagen menstruatie deze keer had ik maar 3 en de andere dagen alleen maar bruine afscheiding. Had constibatie ben wel naar de toalet geweest maar hte buik blijft hetzelfde. Mijn huisarts heeft mijn urine gechekt en heb geen last van blaasontsteking. Heb nu een zwangerschaptest gechokt maar weet niet als het goed is om het te doen normaal mijn menstruatie wacht ik deze maand op 21 ..zou ik nog wachten of kan ik wel de test doen? Heb geen zin om een sexuele relatie te hebben en ik eet meer dan vroeger.Kan ik zwanger zijn of kan ik wel iets met mijn baarmoeder hebben? Aub help mij...

    Reageer
    #2

    ik zou gewoon maar even testen voor de zekerheid.
    als je niet zwanger bent en je houdt buikpijn dan moet je toch terug naar de huisarts en verwijzing halen voor verder onderzoek, want het hoort niet he? buikpijn en niet lekker voelen.
    sterkte, Brenda

    Reageer
    #3

    Zou ik dan moeten wachten met de test totdat mijn eerste menstruatie dag komt (het is deze zaterdag) of is het geldig nu ook? Want op het bijsluiter staat vanaf eerste dag sinds de menstruatie had moeten beginnen... Anders zou ik wel de test moeten herhalen...??!!

    Reageer
    #4

    Lees de brochure van de Nederlandse Vereniging voor Gynaecologie en Obstetrie over Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA) en eileiderontsteking op:
    http://www.nvog.nl/Sites/Files/0000000116_seksueel_overdraagbare_aandoeningen_en_eileiderontsteking.pdf

    Reageer
    #5

    ik ben 15 jaar en heb ook last onder mijn buik ik krijg het een in de zoveel tijd. help aub

    Reageer
Reageer op: Pijn in mijn onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief