nat kruis en stinkende afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb eigenlijk al een tijdje dat ik rond loop met een erg vieze geur en een nat kruis, die geur komt van veel te veel afscheiding, het is gewoon nat tussen mijn schaamlippen als ik voel. het ruikt vies šŸ™ sommige omschrijven het als een vis geur maar dat is dit niet dit is meer een zuurachtige muffige sterkriekende lucht. ik heb nu ook blaasontsteking voor de tigste keer en dat heb ik altijd als ik sex heb gehad. maar ik denk dat dat natte kruis en die onaangename geur van afscheiding daar los van staan, verder geen klachten behalve de klassieke blaasontstekings klachten : pijn bij het plassen veel moeten plassen kleine beetjes blablabla met vaginale schimmelinfecties ben ik bekend en dit voelt niet als een infectie. ook heb ik geen soa(s) weet ik zeker. af en toe verhoging, mat net me temp op en die was 38.1 ( kan ook door de blaasontsteking komen ) en veel zweten.

    Reageer
    #2

    lijkt me toch echt iets voor de huisarts!
    weet je hoe je de kans op blaasontsteking kan verminderen? lees daar eens iets over. o.a. vitamine C met Granberry slikken, voldoende water drinken 1,5 liter , voor en na de sex plassen en een juiste veegtechniek na toiletgang.

    en ga naar de huisarts voor controle urine en de afscheiding, ze kunnen beiden behandelt worden.
    niet mee doorlopen dus.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #4

    gewoon na de sex even de vagina( van binnen!! )uitspoelen met water. met zo'n speciale fles met tuit.
    dan spoel je het sperma eruit..en verdwijnt de geur.

    Reageer
    #5

    Nee Lola, dat is onzin. Hier lijkt echt sprake te zijn van een infectie en dan is spoelen echt onvoldoende. Pas als je zeker weet dat er niets ernstigs aan de hand is, kun je in voorkomende gevallen met een wat riekende vagina spoelen. Eerder niet.

    Reageer
    #6

    Als het alleen sperma is, kan het geen kwaad. Als er sprake is van een infectie dan kan dat wel kwaad!

    Reageer
    #7

    Daar heb ik ook 5 jaar last van gehad: Een cocktail van een natte kruis, blaasontsteking en stinkende zure afscheiding. Dit heb ik eerder gehad en ging van kuur na kuur. Ik heb in totaal 4x SOA testen laten doen, maar ze waren allemaal negatief. Het hielp een tijdje maar daarna kwam het weer terug. Dit kwam doordat ik heel vatbaar ben voor zulke dingen. Ik moest naast die kuren heel erg op mijn hygiene/gezondheid letten (vitamine C,bessensap drinken, veel water drinken, badkamer vaak ontstmeten, kruis vaak met water wassen voor en na het plassen en/of sex, ondergoed 4/per dag verwisselen omdat inlegkruis niet goed schijnt te zijn ect...)
    Er zijn verschillende "standaard" en "algemeen" antibiotica kuren, maar je kunt beter een kweek van jouw urine en afscheiding laten doen zodat ze precies achter komen welke schimmel(soort) de infecties veroorzaken zodat je de juiste antibiotica krijgt om die bacterie te bestrijden. Niet alle kuren kunnen alle schimmels doden, daarom is een kweek heel belangrijk, en zeker voor de urine want een standaard blaasontsteking test kan jouw niet vertellen welke schimmel het veroorzaakt.

    Zulke klachten komen heel vaak voor bij vrouwen en daar hoeft men niet voor te schamen.

    5 jaar geleden durfde ik er niet over te hebben dus ging is ook niet naar de huisarts. Het begon met een onschuldige blaasontsteking die leidde naar een vaginale infectie. Pas dus op, ga lekker naar de huisarts!!!

    Reageer
    #8

    Anti-biotica in combinatie met Orthiflor Fem van Orthica. Deze lacto-bacterien gedurende 2 maanden hoogste dosering innemen, icm vaginale spoeling met lacto-acid.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Tampon in witte yoghurt dopen en vaginaal inbrengen. Beetje geklieder, maar het helpt wel om de zuurtegraad van de vagina in balans te brengen.

    Reageer
    #10

    Ik heb alltijd bruistabletten bij appotheek op gehaald die moet in de vagina daarna maandverband voor en infecties.en bacterien loopt er dan uit

    Reageer
    #11

    Ik heb regelmatig last van schimmelinfecties en denk dat ik candida heb. Nu al tijd lang last van die afscheiding. Ik weet dat suikervrij door het leven gaan, mij echt helpt. Maar ja...

    Reageer
    #12

    Blaasontsteking kan je voorkomen om na gemeenschap je vagina te wassen.

    Reageer
    #13

    Dat lijkt me toch eerder een gebrek aan oestrogeen! De goede bacteriĆ«n krijgen door oestrogeentekort niets ā€˜te etenā€™ in de vagina. Daarom ontstaat steeds weer een infectie door vreemdinwerking zoals bijvoorbeeld het hebben van sex.

    Dus oestrogeenpilletjes halen bij de gyn.

    Veel beter dan telkens antibiotica, wat wel de infectie verhelpt, maar geen nieuwe verhindert.

    Reageer
    #14

    hoi

     

    lange tijd geleden ik heb PRECIES maar dan ook precies hetzelfde en vind het vreselijk. Weet jij nog watvje hier tegen hebt gedaan?

     

    Reageer
Reageer op: nat kruis en stinkende afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief