baarmoederhals

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen. ik zal me verhaal even uitleggen heb in 2005 en 2006 pap 3 gehad cin 3 en ben beide keren geopereerd. daarna s het elke keer goed gegaan, Maandag moest ik voor controle en is er een uitstrijkje gedaan weer, de arts zei dat me baarmoederhals er helemaal wit uitzag ? wie weet wat dit inhoud? heb ook steeds steken vanaf me vagina naar me baarmoeder. Wie o wie kan me zeggen of ik me zorgen moeten maken.

    Reageer
    #2

    Een wit gekleurde baarmoederhals kan wijzen op een infectie. De bijkomende symptomen van een infectie zijn een geurende afscheiding, vaak pijn in de onderbuik, soms pijn in de rug, jeuk en pijn bij het vrijen. Als gevolg van een langdurige infectie kan de baarmoederhals fibroseren met een witte verkleuring als gevolg.

    Maar een wit gekleurde baarmoederhals kan ook wijzen op maligne cellen wat gezien jouw voorgeschiedenis als een reeele optie beschouwd moet worden.

    Ik vind de situatie inderdaad zorgelijk. Waar ben je onder behandeling en wanneer heb je een afspraak voor de uitslag?

    Reageer
    #4

    [b]Esmée schrijft:[/b]
    [quote]Een wit gekleurde baarmoederhals kan wijzen op een infectie. De bijkomende symptomen van een infectie zijn een geurende afscheiding, vaak pijn in de onderbuik, soms pijn in de rug, jeuk en pijn bij het vrijen. Als gevolg van een langdurige infectie kan de baarmoederhals fibroseren met een witte verkleuring als gevolg.

    Maar een wit gekleurde baarmoederhals kan ook wijzen op maligne cellen wat gezien jouw voorgeschiedenis als een reeele optie beschouwd moet worden.

    Ik vind de situatie inderdaad zorgelijk. Waar ben je onder behandeling en wanneer heb je een afspraak voor de uitslag?[/quote]

    hoi bedankt voor je reaktie binnen drie weken hoor ik de uitslag en ja ik maak me dus ook best zorgen, ik was onder behandeling bij zuiderziekenhuis rotterdam en bij erasmus mc

    Reageer
    #5

    Zo lang wachten.....???!!! Duimen dus, en sterkte!

    Reageer
Reageer op: baarmoederhals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief