Bijtende pijn

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een tijdje last van meer afscheiding, pijn in de onderbuik en rug, veranderd menstruatiepatroon en sinds enkele dagen nu ook een bijtende pijn in mijn benen? Ben al bij de huisarts en gyn geweest mr die kon niets vinden? Maar dit is toch niet normaal ... gewone pijnstiller helpt ook niet ik word er gek van! Groetjes

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Als de klachten blijven aanhouden, ga dan toch terug naar de huisarts. Wat heeft de gynaecoloog voor onderzoek gedaan?

    Reageer
    #3

    Die heeft een swab gedaan en echo gemaakt maar daar is niets uitgekomen? Voor hem was alles prima in orde mr mijn gevoel zegt toch iets anders? Wil me niet aanstellen maar dit heb ik nog nooit gehad ben ook ontzettend moe en heb regelmatig last van hoofdpijn.

    Reageer
    #4

    Wat ik je zou willen aanraden is, om terug te gaan naar de huisarts, en een verwijzing te vragen voor een second opinion, in een ander ziekenhuis en een andere gynaecoloog.

    Reageer
Reageer op: Bijtende pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief