Last van vervelende afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Zoals elke vrouw haar problemen heeft - stoort de een zich er meer aan dan de ander.

    Nou stoor ik me er wel aan. Ik heb last van meerdere hoeveelheid afscheiding en soms ruikt het erg zurig. Ik was mijn vagina niet met zeep en draag katoenen onderbroeken. Ik doe zo goed als altijd een inlegkruisje in omdat ik het vaak gewoon voel lopen. Anders komt het in mijn boxershort terecht en moet ik het wegvegen - wat vaak een geur achterlaat.

    Nou heb ik ooit bij de dokter gezegd dat ik wat last heb van meerdere afscheiding dan voorheen maar geen idee waar het aan kan liggen. Ik vroeg of het wellicht aan de pil kon liggen. Ze zei dat dat niet zo'n groot effect had maar als ik er langer last van zou hebben ik even terug moest komen.

    Echter is het uiteraard vrij normaal maar voel ik toch wel wat schaamte. Ik heb al actigel gebruikt maar dat werkt helaas niet. Ik wil er best voor naar de dokter terug want ik stoor me eraan (wellicht inderdaad wel een schimmel waar ze een middeltje tegen hebben?) Maar weet niet exact hoe ik het moet brengen?

    Als ik geen inlegkruisje Indoe moet ik eigenlijk vaak mijn ondergoed verwisselen.

    Ik wil gewoon weer een onderbroek aandoen zonder inlegkruisje en niet teveel afscheiding. Iets had ik voorheen ook wel naar niet zoals het nu is. Is vooral dik en wit.

    Iemand tips?? Wat kan ik bij de dokter noemen?

    Groetjes van,
    Stefanie

    Reageer
    #2

    Aangezien je geen andere klachten hebt, denk ik niet dat het een schimmelinfectie is. Het eerder een bijwerking van de pil zijn. Overleg dus met je huisarts om over te stappen naar een andere pil.

    Reageer
    #3

    hoi iedereen

    ik heb een vraag,

    ik heb al ruim een half jaar een mirena spiraal. nu ben ik van de week bijna tot meer bruin dan rood ongesteld geworden. en sinds gisteren /vandaag opeens bruine afscheiding(kleine stukjes slijmerig). het ruikt niet. heeft iemand hier ervaring mee of een die van wat het zou kunnen zijn.

    Reageer
    #4

    Het kan je menstruatie zijn of een tussentijdse bloeding

    Reageer
    #5

    ik ben 4 dagen een soort van ong. geweest en nu 3 dagen al niet meer en eigenlijk sinds vandaag (nooit eerder gehad) stukjes bruine afscheiding.

     

    Reageer
    #6

    Dat kan nog wat rest bloed zijn van de menstruatie dat nog uit je baarmoeder komt

    Reageer
    #7

    @Tandor

     

    Bedankt voor je reactie. Ga het er dan toch nog eens over hebben want vorige keer vroeg ik ook of het mogelijk daaraan kon liggen maar toen zei de huisarts dat een andere pil geen verandering zou geven

     

    Reageer
Reageer op: Last van vervelende afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief