Bloeding na vingeren

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal.

    Ik ben 19 jaar oud en heb een 2 jarige relatie. Ik ben al een jaar geen maagd meer en ben aan de pil. Dit is de derde strip die ik aan het doorslikken ben en heb dus nog geen stop week gehad.

    Vandaag hadden mijn vriend en ik seks en heeft hij mij gevingerd. Op een gegeven moment stopte hij even en vond hij bloed aan zijn handen. Het leek op menstruatie bloed, maar dat kan het niet zijn omdat ik de pil doorslik. Het was donkerrood en erg vloeibaar, net het bloed van een gewone bloedneus. Het deed geen pijn. Ergens tijdens het vingeren deed het heel even pijn, maar later niet meer en daarom gingen we verder. Het bloeden bleef nog even doorgaan.

    Ik weet niet wat er aan de hand is.. Dit is nog nooit eerder gebeurd, vandaar mijn zorg.

    Ben ik toch ongesteld ondanks dat ik de pil nu doorslik? Dit is weer de 2e dag van de nieuwe strip.

    Was het misschien te ruig gegaan?

    Reageer
    #2

    Het is mogelijk dat er een wondje is ontstaan door bijvoorbeeld een vingernagel. De volgende keer iets minder ruig doen en de nagels goed knippen...

    Bij het doorslikken van de pil, kun je overigens wel een doorbraakbloeding krijgen. Maar dat is doorgaans helderrood bloed.

    Reageer
    #3

    Dit zijn je regels. Als ik het goed heb gelezen heb je al 3 keer achter elkaar doorgeslikt zonder stopweek. Dit mag eigenlijk niet. Normaal mag dat maar 2 keer omdat er anders te veel bloedophoping in je lichaam zit en valt het bloed automatisch naar beneden. 2 strips achter elkaar slikken in het maximum. Nadien is het echt belangrijk om je regels te laten doorkomen.

    Reageer
    #4

    Dankje John. Hier heb ik nou wat aan. Vanaf nu ga ik weer rustig aan doen.

    Reageer
    #5

    Dankje John. Echt een top advies vanaf nu ga ik weer rustig aan doen. Fijne zondag john.

    Reageer
Reageer op: Bloeding na vingeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief