Boventanden los

  • #1

    Hallo,
    Ik maak me erge zorgen om mijn boventanden,
    soms krijg ik dromen dat ze er uit vallen.
    Ze zitten ongeveer normaal vast.
    maar als ik er aan zit, wiebeld ie een klein beetje. me boventanden zijn hierdoor heel gevoelig geworden ik voel de hele tijd een gevoelig iets bij mijn tanden. ik ben naar de tandarts geweest en die had een spalkje achter m'n tanden gezet.
    maar of dat helpt weet ik ook niet

    Mijn vraag is groeien ze vast? Ze wiebelen gewoon een beetje.

    Bedankt.

    Reageer
    #2

    zeker niet steeds proberen, er kan een beetje speling inzitten en als jij er steeds aan gaat wiebelen wordt dat erger..
    het is wel heel belangrijk dat je voor controle naar de tandarts bent geweest, want tanden en kiezen kunnen ook los gaan zitten door een ontsteking van het tandvlees.
    Goed poetsen dus, en als het tandvlees bloed terug naar de tandarts.
    maar als het allemaal goed is dan gewoon afblijven verder!
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Zonder de oorzaak van de loszittende tanden te kennen is het niet mogelijk de gevolgen te overzien.

    Zijn de tanden losgekomen doordat je ze zelf losduwt? Heeft het spalkje de functie dit losduwen te voorkomen?

    Normaal gesproken kunnen tanden die om een of andere rden zijn gaan loszitten in een verder gezond gebit weer goed vastgroeien.

    Belangrijk lijkt mij te voorkomen dat het nachtelijke losduwen voorkomen wordt! Hiervoor is de tandarts de aangewezen persoon je verder te helpen. Mocht dit niet helpen, dan kan de huisarts je eventueel verwijzen naar een psycholoog dit losduwen te duiden en eventueel te helpen voorkomen.

    Reageer
    #4

    [b]Loodser schrijft:[/b]
    [quote]Zonder de oorzaak van de loszittende tanden te kennen is het niet mogelijk de gevolgen te overzien.

    Zijn de tanden losgekomen doordat je ze zelf losduwt? Heeft het spalkje de functie dit losduwen te voorkomen?

    Normaal gesproken kunnen tanden die om een of andere rden zijn gaan loszitten in een verder gezond gebit weer goed vastgroeien.

    Belangrijk lijkt mij te voorkomen dat het nachtelijke losduwen voorkomen wordt! Hiervoor is de tandarts de aangewezen persoon je verder te helpen. Mocht dit niet helpen, dan kan de huisarts je eventueel verwijzen naar een psycholoog dit losduwen te duiden en eventueel te helpen voorkomen.[/quote]

    Ow, dus het kom omdat ik er aan zit?
    en dat niet moet doen? want ik dacht zoiets al ik heb tot nu 2 dagen er niet aangezeten. doordat ik dahct dat het erger zou worden.
    Ik koop morgen een middel genaamd parodontax tandpasta. ze zeggen dat het je tandvlees versterkt en dat je tanden dan dus ook weer goed gaan vastgroeien? ik weet het niet zeker, maar betekent dat als ik er niet aan zit geen zorgen hoeft te maken?

    Reageer
    #5

    Deze conclusie lijkt mij wat voorbarig. Alleen de tandarts kan de oorzaak vaststellen. Als jij schrijft dat het door jouw geduw komt tijdens de nacht, dan is het eenvoudig te veronderstellen dat niet meer duwen in de nacht kan helpen. Zeker weten doe je het pas als de tandarts het goed beoordeeld heeft.

    Reageer
    #6

    [b]Anoniem schrijft:[/b]
    [quote]Deze conclusie lijkt mij wat voorbarig. Alleen de tandarts kan de oorzaak vaststellen. Als jij schrijft dat het door jouw geduw komt tijdens de nacht, dan is het eenvoudig te veronderstellen dat niet meer duwen in de nacht kan helpen. Zeker weten doe je het pas als de tandarts het goed beoordeeld heeft.[/quote]

    Oké ik kijk morgen wel bij de tandarts.

    Reageer
    #7

    Groeien nooit meer vast

    Reageer
    #8

    alle tandpasta is bullshit, Er zit fluoride in en fluoride is zwaar gevaarlijk gif, Het kan staal bevreten en geeft tanden fluorosis, fluoride zit tegenwoordig ook in onze lucht en water het calcificeert de pijnappelsklier, als de waarheid pijn doet moet je gewoon schaap blijfen en medicijnen slikken, maar ik blijf organisch en het beste tandpasta is met cocos niet met fluoride dat je kanker geeft en honderde andere problemen...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Boventanden los


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief