Implantaat kaakchirurg

  • #1

    In mijn jonge jaren heb ik aardig wat 'werk' -boren, vullen, trekken, etc- aan mijn gebit meegemaakt. De legertandarts kon destijds niet geloven dat ik 'gesaneerd' was geweest. Nu, ongeveer 40 jaar later, een kunst bovengebit rijker, moet iets aan de rest van mijn ondergebit worden gedaan. Een kunstgebit - daar wordt niet over gesproken. Daarvoor zijn de eigen tanden en kronen nog te goed. Op een na. Daar zit een ontsteking onder, waar ik gelukkig nog geen last van heb. Alleen, er kan op die plek geen nieuwe kroon gemaakt worden. De kaakchirurg zal een implantaat moeten maken. Op die implantaat moet een nieuwe kroon komen, anders zou ik het eten niet goed meer kunnen kauwen. De jonge tandarts die het mij uitlegde, klonk wel heel geloofwaardig. Alleen zie ik er wel als een hele hoge berg tegen op. Omdat ik mij vanwege griepverschijnselen niet fit voelde, heb ik de afspraak voorlopig afgezegd. Ik zal er toch aan moeten geloven.

    Duurt zo'n ingreep bij de kaakchrirug lang. Kan ik daarna nog gewoon autorijden om thuis te komen. Kan iemand mij hierin advies geven?

    Reageer
    #2

    De behandeling zelf duurt niet zo heel lang. Het is alleen niet verstandig om meteen erna zelf naar huis te rijden i.v.m. de verdoving cq narcose. Maar daar krijg je in de regel vooraf informatie over.

    Reageer
Reageer op: Implantaat kaakchirurg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief