Spataders en sportprestaties

  • #1

    Hallo

    Ik heb last van spataders in mijn kuit en op de zijkant van mijn binnenvoeten, er loopt ook een dikke zichtbare ader van mijn bil tot die spataders in mijn kuit. Ik ondervind hier geen last van alleen zie je het wel goed als ik heb gesport. Maar ik heb al vaak van mensen rondom me gehoord en ook op internet zeggen ze dat ik het zo snel mogelijk moet laten behandelen zodat er niet meer spataders komen. Ik ga dus binnenkort een afspraak maken maar ik zit met een paar vragen.
    Wanneer ik voetbal heb ik op trainingsdagen nooit last van krampen maar op matchdagen komt het bijna elke week voor. Soms al in de opwarming, soms rond de 30 ste minuut of soms rond de 75 ste minuut.. Ik vraag me dus af of die spataders hier iets mee te maken kunnen hebben? Ik ben ten einde raad voor deze krampen want ik heb een zeer goede conditie, drink veel water, heb al eens magnesium extra genomen en niks dat die krampen kan voorkomen.

    Als ik deze spataders laat wegdoen, zal mijn doorbloeding dan beter of slechter worden? Ik weet dat spataders niet gezond zijn maar ik vraag me af of mijn spieren genoeg doorbloeding zullen hebben als er aders weggenomen zullen worden.

    Als er nog tips zijn tegen krampen altijd welkom! Ik ben trouwens 19 jaar en mijn kuiten zijn vrij dik tov andere spelers.

    Reageer
    #2

    De spataders kunnen juist voor de krampen zorgen.
    Ga naar de huisarts en vraag om een verwijzing voor de vaatchirurg

    Reageer
    #3

    Magnesium olie smeren

    Reageer
Reageer op: Spataders en sportprestaties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief