Vocht in borst + eelt

  • #1

    Na een weekje tennis is er veel eelt ontstaan aan de zijkant van mijn voet. Heb nogal brede voeten en K-Swiss schoenen scheuren zelfs uit op die plek. Had een beetje weggekrabt, maar nu doet zelfs een sok aandoen pijn. Laat staan een schoen dragen. Rond de eeltplek is het helemaal rood / en 't klopt'.

    2e blessure is vocht in borst. M'n rechter borst is opeens stuk dikker. Heb meer dan 10 jaar geleden die borstspier een keer ingescheurd. Nu geen bloeduitstorting maar dus wel verdikt. Als ik er op druk geen pijn, maar het is meer een continue zeurende pijn (te doen, maar ..).

    Nu ga ik overmorgen op vakantie. Rust gaat het lichaam dus nu wel krijgen, maar moet ik er nog iets mee voor de vakantie? Is het bijv. niet erg om met die voet te zwemmen en die borst.. hoe kom ik snel(ler) van het vocht af..?

    Reageer
    #2

    Ik zou proberen om toch nog even naar de huisarts te gaan voordat je weggaat. lijkt er toch op dat je een infectie aan je voet hebt. De huisarts kan er dan iets voor voorschrijven. Ik kan zo ook niet beoordelen of je daarmee kunt gaan zwemmen.

    Ook je borst zou in principe even door de huisarts gezien moeten worden...

    Reageer
Reageer op: Vocht in borst + eelt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief